Öcsike írta:Már szerettem volna kérdezni a gyerekek mennyire tudnak németül beszélni Illetve mennyire szeretnéd majd hogy idegen nyelvet tanuljanak Persze a ma már tanítanak minden iskolában De nem mindegy milyen szinten Vagy majd ahogy ők akarják
Mikor nem kell fegyelmezzem őket akkor most is németül beszélek velük.Magyarul jobban forog a nyelvem így ha fegyelmezem őket akkor magyarul beszélek hozzájuk.Szeretném,ha még az angolt,ill .a szerbet megtanulják.Látom a hasznát a német nyelvtudásomnak,mindig előbb tudom a nemzetközi híreket,mint ahogy itt bemondják.Na meg más gondolkodásmódot ,szemléletet ismerhetsz meg ha beszélsz több nyelvet.Általában német adásokat nézem
vadocz írta:Mikor nem kell fegyelmezzem őket akkor most is németül beszélek velük.Magyarul jobban forog a nyelvem így ha fegyelmezem őket akkor magyarul beszélek hozzájuk.Szeretném,ha még az angolt,ill .a szerbet megtanulják.Látom a hasznát a német nyelvtudásomnak,mindig előbb tudom a nemzetközi híreket,mint ahogy itt bemondják.Na meg más gondolkodásmódot ,szemléletet ismerhetsz meg ha beszélsz több nyelvet.Általában német adásokat nézem
Hát akkor könnyen lesz nyelvvizsgájuk Én is gondolkodtam a német nyelv tanulásán,de sajnos ez csak egy gondolat volt De ha iszogatok szépen előjött a kis német nyelvtudásom És bizony beszélgettünk a németekkel nyáron
vadocz írta:Mikor nem kell fegyelmezzem őket akkor most is németül beszélek velük.Magyarul jobban forog a nyelvem így ha fegyelmezem őket akkor magyarul beszélek hozzájuk.Szeretném,ha még az angolt,ill .a szerbet megtanulják.Látom a hasznát a német nyelvtudásomnak,mindig előbb tudom a nemzetközi híreket,mint ahogy itt bemondják.Na meg más gondolkodásmódot ,szemléletet ismerhetsz meg ha beszélsz több nyelvet.Általában német adásokat nézem
Hát akkor könnyen lesz nyelvvizsgájuk Én is gondolkodtam a német nyelv tanulásán,de sajnos ez csak egy gondolat volt De ha iszogatok szépen előjött a kis német nyelvtudásom És bizony beszélgettünk a németekkel nyáron
Mintahogy már írtam sok ismerősöm ,barátom van szétszórva szerte a világban,mindig hivogatnak Californiába ,Floridába New Yorkba,a válaszom mindig az:valószínű,hogy én már Amerikát nem fogom megismerni,de majd magam helyett feldobom gyerekeimet a repülőre nyelvtanulás céljából.Azt gondolom,nem fogom ilyen órákra járatni őket,hanem azt a pénzt amit órákra költenék,1 ilyen1-éves kinttanulásra fordítanám javukra.
vadocz írta:de majd magam helyett feldobom gyerekeimet a repülőre nyelvtanulás céljából.Azt gondolom,nem fogom ilyen órákra járatni őket,hanem azt a pénzt amit órákra költenék,1 ilyen1-éves kinttanulásra fordítanám javukra.
Ez teljessen jogos Az biztos hogy ott élőben jobban ragad rájuk a nyelvtanulás Jó ötleteid vannak
vadocz írta:Én is 9.45 -ig dolgoztam.majd d.u.16- 19.30-ig dolgozom
Gondolom nálad be kell jelentkezni Vagy csak úgy mennek is És hirdeted magad valahol
Kizárólag bejelentkezés Általában 45 percet fordítok 1 emberre Nem reklámozom magam sehol.Tudom ,hogy 1 ember hoz magával 10-et ez csak rajtam múlik,bánásmód stb.1 viszont el is riaszthat 20-at.Egész hétre van munkám úgy hogy nem panaszkodom,hozzám még nem érkezett el a gazdasági vállság
Az nem semmi,akkor ott tényleg van idő beszélgetni is Végül is az nem futószallag hogy sietni kelljen
Nem szeretek idő nyomása alatt dolgozni,elbeszélgetek az emberekkel,na meg ismeretséget ,esetleg protekciót is szerezhetsz magadnak vagy másnak.Az infó manapság nagy érték Ki kell használni maximálisan