Kenyér írta:Ha nem pályázgatsz, semmi gond a cordura ruhával. Többen nyomják abb az egész évet. Még itt a fórumról is tudnék pár nevet. Igaz Cintu? Ő még pályára is abban jár
De a cordura gatyával meg milyen a speed csizma.... tudom nem divatbemutató ...
Sokan tolják úgy. Utcára kényelmesebb a cordura. És naná hogy speed csimmát veszel fel hozzá. Ebbe semmi cinkes nincs!
Akkor jó. De úgy is kigyűjök egy börcuccra,mert annak meg van a maga hangulata
Andris írta: Március . Mikor meglesz leülök mellé és sirok majd egy 5 percet Ezzel teljesül eddigi életem álma
Hát az mindjárt itt lesz Elméletileg Szerbiába tudnál is jönni nem De nyár elején,biztos el tudunk pattanni valahova egy kávéra
Elméletileg Szerbia.De sajna csak elméletileg.Az nekem nem biztos.Van rá esély,de nem tudom... Nagyon szeretnék.. Főleg már titeket személyesen is megismerni ! De egy kávéra minimum. Ahol te laksz az mesze van Bp.től vagy Kecskeméttől ? Mert arra járok a legtöbbet.
Andris írta:De egy kávéra minimum. Ahol te laksz az mesze van Bp.től vagy Kecskeméttől ? Mert arra járok a legtöbbet.
Végül is semmi sincs messze Nyáron kellett volna a fórumot megismernem Volt amikor szombat délután,csak úgy elmentem Pestre,épp egy kávéra Azt vissza haza Meg többször megkerültem a Balatont is
Andris írta:De egy kávéra minimum. Ahol te laksz az mesze van Bp.től vagy Kecskeméttől ? Mert arra járok a legtöbbet.
Végül is semmi sincs messze Nyáron kellett volna a fórumot megismernem Volt amikor szombat délután,csak úgy elmentem Pestre,épp egy kávéra Azt vissza haza Meg többször megkerültem a Balatont is
Mondjuk én szivesen lemegyek a Balatonhoz.Én soha nem voltam ott 6 év alatt.
Valaki mondjon nekem egy jó weboldalt ahol van motoros ruházat.. találtam egy párat de . . nem valami... vagy túl gyenge vagy túl drága.. Valaki ismeri a BEMBOMOTOR KFT. ?? A Louistól rendelnek.. a
Andris írta: Mondjuk én szivesen lemegyek a Balatonhoz.Én soha nem voltam ott 6 év alatt.
Hidd el nagyon szép Én nem is mennék innen sehova lakni Érdekes a túlpart valahogy jobban bejön Tihany,az a legjobb Majd eljössz egyszer és meglátod Siófoknál nagyon jó pillangók vannak
Andris írta:Valaki mondjon nekem egy jó weboldalt ahol van motoros ruházat.. találtam egy párat de . . nem valami... vagy túl gyenge vagy túl drága.. Valaki ismeri a BEMBOMOTOR KFT. ?? A Louistól rendelnek.. a
Valameik topikban volt szó egy ilyen jó kis ruházati cégről Kenyér tudja
Andris írta: Mondjuk én szivesen lemegyek a Balatonhoz.Én soha nem voltam ott 6 év alatt.
Hidd el nagyon szép Én nem is mennék innen sehova lakni Érdekes a túlpart valahogy jobban bejön Tihany,az a legjobb Majd eljössz egyszer és meglátod Siófoknál nagyon jó pillangók vannak [/quote jajj te ]
Kenyér írta:Ha nem pályázgatsz, semmi gond a cordura ruhával. Többen nyomják abb az egész évet. Még itt a fórumról is tudnék pár nevet. Igaz Cintu? Ő még pályára is abban jár
Elsőnek nem megteszi
Simán !! A motor a lényeg.Majd nézhetek ki később ahogy akarok
Elsőnek nem megteszi
Simán !! A motor a lényeg.Majd nézhetek ki később ahogy akarok
Öcsike írta:Nekem egy gyári BMW-s kabátom van,igaz nincs meg hozzá a thermo bélés És estek is vele De jó,szeretem. Olyan kéne mint vadocznak van Az mennyi volt
Nem volt drága ,szerintem ha kelomotorba belemész megtalálod Rafael Spool,meg a nadrágot is ott vettem.Azt hiszem a kabát,béléssel 20-25000 a nadrág olyan15000 körül
vadocz írta:Nem volt drága ,szerintem ha kelomotorba belemész megtalálod Rafael Spool,meg a nadrágot is ott vettem.Azt hiszem a kabát,béléssel 20-25000 a nadrág olyan15000 körül
Megnézem A gatyám az jó,meleg is.Ha kiveszem a bélést sajnos nyáron még akkor is nagyon meleg Olyankor sajnos farmerba megyek De azt a dög meleget nem lehet bírni
vadocz írta:Nem volt drága ,szerintem ha kelomotorba belemész megtalálod Rafael Spool,meg a nadrágot is ott vettem.Azt hiszem a kabát,béléssel 20-25000 a nadrág olyan15000 körül
Megnézem A gatyám az jó,meleg is.Ha kiveszem a bélést sajnos nyáron még akkor is nagyon meleg Olyankor sajnos farmerba megyek De azt a dög meleget nem lehet bírni
Hát az is meleg lesz,vettem külön bőrt nyárra az nekem akkor kicsit kellemesebb viselni. Nagyon dicsérték http://www.euromotor.hu termékeket,de az drágább mint a kelomotor