Elektromos megoldás, csak egy gomb pöccintés.
Öcsike írta:vadocz írta:Öcsike írta:vadocz írta:Hát túrázol,hogy a motorozást élvezd,ha meg megállunk nézheted a tájat![]()
![]()
Amúgy meg mérnek ma már mindenhol![]()
Na és,most csináltatom állithatóvá a rendszámomatMeg Kenyér emlitett valamilyen zavaró ketyerét ami megakadályozza a radarozást
Az ilyen ketyerékbe kevés a bizodalmam,talán Pfvari is alátámasztotta ezt egyszer ha jól emlékszem,de ha nem ő akkor valaki más......Rossz a memóriám![]()
![]()
![]()
És ha helikopterről mérnek![]()
![]()
![]()
Atya67 írta:Andris írta:Atya67 írta:Hi Mindenkinek!
Jó Neked Vadócz, mert van 1 Pancsid! Anno gyerekként a tankján úlve szívtam magamba a benzingőzt.
Sajna soha nem tudtam megvalósítani, hogy a 20-as, vagy 21-es modellekből valamely egynek tulaja legyek.
Ilyen a világ.
És manapság érdekelne ?
Igen. De csak az után, hogy felépül végre a házam, és lesz saját garázs. Ez ha jól megy, akkor tavasz vége, nyár eleje.
Öcsike írta:Atya67 írta:Jut eszembe!
Túra gyanánt egyszer elmehetnénk - én legalább is elfogok - Nógrád megyébe. Majd megkérdezem a havert a városról és címről. Van egy tag, aki a Pannóniákat gyűjti. Teljesen amatőr a srác, de ha ennyit megtasz a magyar mocik fenmaradásáért, hát én nem fogom sajnálni a belépő árával támogatni.
Uff, beszéltem.
http://motoroskronika.blogspot.com/2008 ... temny.html
Nem ez az![]()
vadocz írta:Andris írta:Atya67 írta:Hi Mindenkinek!
Jó Neked Vadócz, mert van 1 Pancsid! Anno gyerekként a tankján úlve szívtam magamba a benzingőzt.
Sajna soha nem tudtam megvalósítani, hogy a 20-as, vagy 21-es modellekből valamely egynek tulaja legyek.
Ilyen a világ.
Ha jössz Szerbiába megmutatom
Atya67 írta:vadocz írta:Andris írta:Atya67 írta:Hi Mindenkinek!
Ilyen a világ.
Egyre több indokom van a Szerb túrán való megjelenésen
vadocz írta:Úgy érzem Andris te is eljönnél Szerbiába ,csak nemigazán mersz.TévedekMájusig meg nem hiszem,hogy nem lesz motorod
Öcsike írta:vadocz írta:Úgy érzem Andris te is eljönnél Szerbiába ,csak nemigazán mersz.TévedekMájusig meg nem hiszem,hogy nem lesz motorod
Bizony ám![]()
Gyorsan-gyorsan![]()
Cselekedj
Andris írta:Öcsike írta:vadocz írta:Úgy érzem Andris te is eljönnél Szerbiába ,csak nemigazán mersz.TévedekMájusig meg nem hiszem,hogy nem lesz motorod
Bizony ám![]()
Gyorsan-gyorsan![]()
Cselekedj
Hát srácok.Nem is tudom...lehet,hogy csak motor gondok lesznek...de másik sem kizárt...![]()
Nem vagyok gyáva ember..SŐTT SZÉKELY VAGYOK ,csak mindig nagyon tisztelem az ilyen embereket mint amirnek ti vagytok.. és nem akarok kis bénának tűnni
vadocz írta:Hi Mindenkinek!
Ilyen a világ.
vadocz írta:Andris írta:Öcsike írta:vadocz írta:Úgy érzem Andris te is eljönnél Szerbiába ,csak nemigazán mersz.TévedekMájusig meg nem hiszem,hogy nem lesz motorod
Bizony ám![]()
Gyorsan-gyorsan![]()
Cselekedj
Hát srácok.Nem is tudom...lehet,hogy csak motor gondok lesznek...de másik sem kizárt...![]()
Nem vagyok gyáva ember..SŐTT SZÉKELY VAGYOK ,csak mindig nagyon tisztelem az ilyen embereket mint amirnek ti vagytok.. és nem akarok kis bénának tűnni
A "másikat " felejtsd el
vadocz írta:Na nekem el kell búcsúzzak mára,megyek holnap 1 nyavajás ,unalamas kongresszusra![]()
Majd holnap folytatjuk részemről.Páá
vadocz írta:Na nekem el kell búcsúzzak mára,megyek holnap 1 nyavajás ,unalamas kongresszusra![]()
Majd holnap folytatjuk részemről.Páá
Atya67 írta:Jó Éjt!
Mentem én is, jó éjt mindenkinek!
Atya67 írta:Jó Éjt!
Mentem én is, jó éjt mindenkinek!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég