vadocz írta:.És ne vas pénzt hozzatok ,hanem papírpénzt
ihajj , de válogatsz
Gépparipa, Izmos Titán...
Nyergében Halni, Múlni-Tán
A kor romantikája Lesz,
Hisz halálvágyók kora ez!
És kerítő ez a Hatás!
A Lét ma Vészes Vágtatás .
akkor neked felárat számolok,mivel nekem kell mennem váltani !Nekm kell be ülnöm ezért az autóba klímát bekapcsolni ,sorba állni. ........stb.Na ha meg már sorba kell állnom ,mivel idő az pénz ezért órabérem 15000Ft
vadocz írta:akkor neked felárat számolok,mivel nekem kell mennem váltani !Nekm kell be ülnöm ezért az autóba klímát bekapcsolni ,sorba állni. ........stb.Na ha meg már sorba kell állnom ,mivel idő az pénz ezért órabérem 15000Ft
vadocz írta:akkor neked felárat számolok,mivel nekem kell mennem váltani !Nekm kell be ülnöm ezért az autóba klímát bekapcsolni ,sorba állni. ........stb.Na ha meg már sorba kell állnom ,mivel idő az pénz ezért órabérem 15000Ft
vadocz írta:Meghoztam a pólókat aki gondolja jöhet érte:06209558325,ha éppen szájban vagyok nem veszem fel a telefont.Aki jön a pólókért darabonként 5 Eurót hozzon.Nem forintot Eurót!,én is Eurót adtam érte
Vadócz és mindenki! Aki megy pólóért és esetleg jár Debrecen-Miskolc felé, összedughatnánk a fejünket, hogy én is megkaphassam a pólókat. A nyomorult fejemmel nem néztem a topicot, kétszer is voltam Pesten egy hét alatt, most bezzeg sokáig nem megyek...
Időközben és is átgurultam dokihoz és elhoztam a pólóimat. Valóban tök jó. A fekete motoros gatyómmal tök jól néz ki. . A piros meg megy a motorhoz Köszönet dokinak!
3 hónapja vártam türelemmel, tartogatom a megrendelt pólókat.Mivel bank nem vagyok sem tároló ezúttal kérném /még/a következő fórumlakókat,hogy vigyék el az általuk igényelt pólókat, vagy az esetleges közös gurulás alkalmából elviszem-eljuttatom. Probert 2 db Bancaja 1db Kenyér 3db Imikee 4 db Duke 3 db Kornlia,tudtommal megkapta az igényelt pólókat,én az ellenértékét nem.