Gépparipa, Izmos Titán...
Nyergében Halni, Múlni-Tán
A kor romantikája Lesz,
Hisz halálvágyók kora ez!
És kerítő ez a Hatás!
A Lét ma Vészes Vágtatás .
Van egy eladó Mastek kipufogóm.A belső oldalán van rajta egy karc de amúgy makulátlan állapotban van.Jó lehet összekötőcsővel régebbi rsv/tuono-ra is. Irányára:35eft amiből lehet alkudni természetesen. Éreklődni:30/9089573.
Sziasztok! Van egy-két eladó cuccom, gsxr600K4-ből,mint pl: -fékkar-5000Ft -fogaskerékpár(16/48)-8000Ft Ezek teljesen újak És van egy komplett blokkom szétrobbantva amiben még a kuplunglamellák is szinte újak.
Nem ez egy régebbi szerzeményemből való ami kicsit puffos lett. Ami a cserét illeti nálam van az Aprilia, de mióta nálam van szenvedek a futóműbeállítással. Most kezd összeállni eddig Óriás elől seprőnyéllel hátul régi rugósággyal ment... Ennyit a szervizekről!
Nem ez egy régebbi szerzeményemből való ami kicsit puffos lett. Ami a cserét illeti nálam van az Aprilia, de mióta nálam van szenvedek a futóműbeállítással. Most kezd összeállni eddig Óriás elől seprőnyéllel hátul régi rugósággyal ment... Ennyit a szervizekről!
Meg Óriás fantasztikus hozáértéséről. MOndtuk hova vigye,mit csináljon... De örülök Ispy,hogy benned egy igaz fanatikus lakik
Lehet el kell adnom a motort a munka miatt, mivel Svàjcban ha tovàbb vagyok kint mint egy év nem lehet magyar jogsim, le kell cserélni svàjcira, és akkor csak svàjci jàrmüvem lehet. Ha nem lesz màs megoldàs lehet sajnos ez lesz, bàr amilyen nevetséges àrakon kelnek el a motorok lehet megtartom... Tehàt ha vkit érdekel nincs egy éves, most 11 ezer km van benne, mire hazaérek lenne benne kb 15 ezer. Sztem semmit nem kell irnom rola, karcmentes, gyilkolva sosem volt, és rohadt jo motor. 2 millio alatti vicces ajànlatoktol kiméljetek.
***brutus*** írta:Lehet el kell adnom a motort a munka miatt, mivel Svàjcban ha tovàbb vagyok kint mint egy év nem lehet magyar jogsim, le kell cserélni svàjcira, és akkor csak svàjci jàrmüvem lehet. Ha nem lesz màs megoldàs lehet sajnos ez lesz, bàr amilyen nevetséges àrakon kelnek el a motorok lehet megtartom... Tehàt ha vkit érdekel nincs egy éves, most 11 ezer km van benne, mire hazaérek lenne benne kb 15 ezer. Sztem semmit nem kell irnom rola, karcmentes, gyilkolva sosem volt, és rohadt jo motor. 2 millio alatti vicces ajànlatoktol kiméljetek.
Sztem annyiért tuti nem veszi meg senki.Esetleg 1,8-ért.. Ismerős a szöveg gondolom..
***brutus*** írta:Lehet el kell adnom a motort a munka miatt, mivel Svàjcban ha tovàbb vagyok kint mint egy év nem lehet magyar jogsim, le kell cserélni svàjcira, és akkor csak svàjci jàrmüvem lehet. Ha nem lesz màs megoldàs lehet sajnos ez lesz, bàr amilyen nevetséges àrakon kelnek el a motorok lehet megtartom... Tehàt ha vkit érdekel nincs egy éves, most 11 ezer km van benne, mire hazaérek lenne benne kb 15 ezer. Sztem semmit nem kell irnom rola, karcmentes, gyilkolva sosem volt, és rohadt jo motor. 2 millio alatti vicces ajànlatoktol kiméljetek.
Sztem annyiért tuti nem veszi meg senki.Esetleg 1,8-ért.. Ismerős a szöveg gondolom..
Te 1.5-ért adtad el a tiédet, amikor az 3 évvel idősebb volt. Lehet ennyiért nem kell senkinek, akkor megmarad.