nitrobi írta:Azért óvatosan! Vannak rosszindulatú emberek is
Hát olyannal még nem találkoztam szerencsére Én is 50es ként használom, annyi különbséggel, hogy az alvázszámom 50es.. De nem is szokták nézni, megállítanak, ha betartottam a sebességhatárt, - nem a 40et hanem az adott helyen előírtat- akkor csak megnézik a papirokat és továbbengednek, ha gyorsabban mentem akkor meg közlik hogy ésszel... Ez pesten van. Ha itt helybe motorozok, akkor a falusi kirendelt rendőr, megállít, kis kergetőzés után, mert ugye miért ne , megfujat velem mindig egy szondát és nevetve bucsutintünk egymásnak Szóval nekem még csak csupa jó élményem volt velük Sőt én is rendőr leszek
Én viszont szeretni foglak,jóban leszünk,és mindig kihúzol majd a szarból
Brnoba megy valaki motogp-re! Akárhogy nézem csak vasárnapra állójegyet nem árusítanak?????Valakinek van infója erről? Pont útba esik a Krakkói kirándulásunk elején és kár lenne kihagynunk csak nem szeretnénk egész hétvégés jegyet venni!
barnipapa írta:Brnoba megy valaki motogp-re! Akárhogy nézem csak vasárnapra állójegyet nem árusítanak?????Valakinek van infója erről? Pont útba esik a Krakkói kirándulásunk elején és kár lenne kihagynunk csak nem szeretnénk egész hétvégés jegyet venni!
Nemmegyek,mert a 125 nem érdekel,a moto2 hondaverseny lett,a gp-ben meg alig van motor... Ezért kár pénzt kiadni. Szerintem
nitrobi írta:Azért óvatosan! Vannak rosszindulatú emberek is
Hát olyannal még nem találkoztam szerencsére Én is 50es ként használom, annyi különbséggel, hogy az alvázszámom 50es.. De nem is szokták nézni, megállítanak, ha betartottam a sebességhatárt, - nem a 40et hanem az adott helyen előírtat- akkor csak megnézik a papirokat és továbbengednek, ha gyorsabban mentem akkor meg közlik hogy ésszel... Ez pesten van. Ha itt helybe motorozok, akkor a falusi kirendelt rendőr, megállít, kis kergetőzés után, mert ugye miért ne , megfujat velem mindig egy szondát és nevetve bucsutintünk egymásnak Szóval nekem még csak csupa jó élményem volt velük Sőt én is rendőr leszek
Én viszont szeretni foglak,jóban leszünk,és mindig kihúzol majd a szarból
Hát még én mennyire szeretni foglak... Főleg hogy NEM tervezem lerakni a jogosítványt A ból, de egyszer tuti lesz egy RSV 1000-em... Sőt a köv motorra se lesz...
barnipapa írta:Brnoba megy valaki motogp-re! Akárhogy nézem csak vasárnapra állójegyet nem árusítanak?????Valakinek van infója erről? Pont útba esik a Krakkói kirándulásunk elején és kár lenne kihagynunk csak nem szeretnénk egész hétvégés jegyet venni!
Szia, voltam kint eddig 4versenyen, mind a 4évben csak egész hétvégés jegy volt.
Kenyér írta:Pedig a hideg sör,és a haverok jó móka tud lenni a parton
Veled mi a helyzet Voltatok ma eringen
Ma? Má miért lettem volna? 6-6ig bentvoltam melóba... Nem volt senki aki a gépen számlázni tud,így megörököltem
Nekem konkrét tapasztalatom van az irányban, hogy Te sem tudsz gépi számlát prezentálni, csak telefonos segítséggel. .....őőőőőő....... hogy is kell új partnert felvinni..... ööööö .... 5-ös kóddal Bezzeg azt nem kérdezné meg, hogyan kell kedvezményt adni
Szerintem tedd le a jogsit mindenképpen. Nem kell vele kapkodni szépen óvatosan. Télen csináld meg a Kreszt, szépen nyugiba, márc 1. -től pedig jöhet a rutin meg a forgalom. Én úgy fogtam fel, hogy legalább addig is motorozok.
na akkor gyalog elindulok, és akkora már jó messze leszek
Gépparipa, Izmos Titán...
Nyergében Halni, Múlni-Tán
A kor romantikája Lesz,
Hisz halálvágyók kora ez!
És kerítő ez a Hatás!
A Lét ma Vészes Vágtatás .