Pumélá írta:Holnap 08:45-kor lesz a vizsgám járműkezelésből.... De már reggel 07:30-ra fent kell legyek, mert még átbeszéljük az oktatóval a napi első elindulás előtti vackokat és megyünk pár kört a pályán.....
Remélem seikerülni fog....![]()
![]()
![]()
![]()
Meg izgulok is...
bancaja írta:Pumélá írta:Holnap 08:45-kor lesz a vizsgám járműkezelésből.... De már reggel 07:30-ra fent kell legyek, mert még átbeszéljük az oktatóval a napi első elindulás előtti vackokat és megyünk pár kört a pályán.....
![]()
![]()
![]()
Meg izgulok is...
rutin az simaliba. de azért sok szerencsét
nitrobi írta:Azért óvatosan!
Vannak rosszindulatú emberek is
bancaja írta:napot ja, jó lenne.![]()
hali.
bancaja írta:voltam már ma, nemrég értem haza, kimentem egy tóhoz.
alig, hogy odaértem 4 kilós pontyot fogott egy bácsi. pont ott, én szákoltam![]()
![]()
Kornlia írta:bancaja írta:Pumélá írta:Holnap 08:45-kor lesz a vizsgám járműkezelésből.... De már reggel 07:30-ra fent kell legyek, mert még átbeszéljük az oktatóval a napi első elindulás előtti vackokat és megyünk pár kört a pályán.....
![]()
![]()
![]()
Meg izgulok is...
rutin az simaliba. de azért sok szerencsét
2 kalappalDe
izgulj, sikerülni fog!!!!
Gera írta:bancaja írta:voltam már ma, nemrég értem haza, kimentem egy tóhoz.
alig, hogy odaértem 4 kilós pontyot fogott egy bácsi. pont ott, én szákoltam![]()
![]()
Hát nekem ezt mondhatod![]()
![]()
5 perc izgalomért ülni egy fél napot![]()
De Te jól jártál
Pumélá írta:Gera írta:bancaja írta:voltam már ma, nemrég értem haza, kimentem egy tóhoz.
![]()
![]()
De Te jól jártál
Ááá.... én most fogokvan benne kemény 2 liter keverék...
Szal 3-4 gázfröccs és tolhatom is haza
![]()
Gera írta:bancaja írta:voltam már ma, nemrég értem haza, kimentem egy tóhoz.
![]()
![]()
De Te jól jártál
bancaja írta:Gera írta:bancaja írta:voltam már ma, nemrég értem haza, kimentem egy tóhoz.
![]()
![]()
De Te jól jártál
nekem a másik hobbim a horgászat.
Csak nincs mivel kijárni ezért csak akkor jutok(jutunk barátnőmmel), ha fater kivisz. ami meló miatt nem sokszor volt még:)) idén talán 3-4szer voltam.
bancaja írta:Csak nincs mivel kijárni ezért csak akkor jutok(jutunk barátnőmmel), ha fater kivisz. ami meló miatt nem sokszor volt még:)) idén talán 3-4szer voltam.
Gege91 írta:Sőt én is rendőr leszek
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég