Duma-box
- zoner
- Igazi tag
- Vele motorozok: Aprilia Falco
- Kapcsolat:
Re: Duma-box
Mit elfeledett, az nem is motoros, aki nem ismeri 

- Naki
- Lelkes újonc
- Vele motorozok: RSV1000R
- Kapcsolat:
Jóreggelt az uraknak!
köszi Pogi a cuccost
, nagyon frankó

köszi Pogi a cuccost

- nitrobi
- Moderátor
- Vele motorozok: pegaso strada 650
- Kapcsolat:
nitrobi írta:Jó reggelt!![]()
Ismét csak dicsérik Derbikét még a TB -on is:
http://totalbike.hu/tesztek/2010/07/16/anyam_sem_defibrillal/
Bár a karbiját be állíttathatták volna![]()
Bár nekem is lehetett volna valami jó kis 125 masinám akkoriban

- Kenyér
- Adminisztrátor
- Vele motorozok: Rsv Mille '03
- Kapcsolat:
Pumélá írta:Egy kis érdekes videó egy elfeledett és ismeretlen, viszont személy szerint a második legjobb motormárkam az MV Agusta......![]()
![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=54xTYu-8Buc&feature=related[/youtube]
MV Agusta F4 1000 TAMBURINI limitált kiadás. Én személy szerint kiakadtam, amikor megláttam rajta a ˝Nyisszin˝ fékeket..![]()
Azért ezt a problémát pár éve már orvosolták

Csak a régebbi típuson van nissin...
http://www.team-bhp.com/forum/iipcache/41990.jpg
-
- Igazi tag
- Vele motorozok: Cagiva Mito I
- Kapcsolat:
Amúgy az MV Agusták tényleg megbízhatatlanok?
Vagy csak ez is egy alaptalan pletyka, mint pl, hogy az olasz motorok rosszak.... 

- Kenyér
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Pumélá írta:Amúgy az MV Agusták tényleg megbízhatatlanok?Vagy csak ez is egy alaptalan pletyka, mint pl, hogy az olasz motorok rosszak....
Szerintem gondos karbantartás melett semmivel nem maradnak alul a többi motornál.
Szerintem

-
- Kíváncsi
- Vele motorozok: Aprilia SR 125
- Kapcsolat:
Szép napot Mindenkinek!
Keegyetlen jó idő van ma, még a motoron is meg lehet sűlni.
Mindenkinek ajánlom h menjen Balcsizni vagy valami olyan helyre ahol csapból is sőr folyik
Persze motorozás közbe meg ne probáljátok!!!!
Dávid Haverommal mi azt tesszük:D:D:D
Am olyan kérdésem lenne h szerintetek az Aprilia AF1 Sport Pro ideális lenne egy 25-ös SR után?

Keegyetlen jó idő van ma, még a motoron is meg lehet sűlni.

Am olyan kérdésem lenne h szerintetek az Aprilia AF1 Sport Pro ideális lenne egy 25-ös SR után?

- zoner
- Igazi tag
- Vele motorozok: Aprilia Falco
- Kapcsolat:
SZARKAZMUS ON
Szerintem megbízhatatlan. Nem tudtuk elhozni vele a telepről a colos vascsövet. (nem volt hova kötni, minden műanyag rajta)
És a bőr oldaltáska is beleér a kerékbe.
Az aranyozott villára amikor rádől a gereblye, tiszta karc lesz.
És nem megy el 80 kilométert, miután kivillan a benzinlámpa. Leállt az út szélén. Egy 10 milliós motor. Megbántam, hogy megvettük. Senki ne vegyen ilyet, mert szar.
SZARKAZMUS OFF

Amúgy meg nem málhás szamár, hanem elit státusszimbólum. Két lehetséges vásárlói kört látok:
* sok a pénze és nem érdekli, a legkisebb zajt hallja, egy japán motor árát otthagyja a szervízben (csakis brandelt szerviz, még talán az olasz gyárba is kiviteti szervizelni)
* Ért a motorokhoz és értékeli a különleges dolgokat, élete munkájának gyümölcseként 40 évesen megveszi az első MV-jét. Nem használja, csak néha (18-25 fokban, ha nem esik eső) kimegy vele egy körre. Nála lehetetlen, hogy tönkremegy.
Szóval teljesen megbízható a statisztikát nézve. A gereblyés ember nem veszi meg, ő vesz egy használt banditot vagy SV-t. Az is le fog neki rohadni valamikor, de szidja majd miatta az előző tulajt
Ja és vérig sérted, ha a japán motorok stílustalanságát említed. Fórumokon oldalakon keresztül bizonygatja, hogy márpedig a japán a legjobb
Valamiért ez visszatérő dolog az autósoknál is. (Honda CRX tulajok különösen
)
Szerintem megbízhatatlan. Nem tudtuk elhozni vele a telepről a colos vascsövet. (nem volt hova kötni, minden műanyag rajta)
És a bőr oldaltáska is beleér a kerékbe.
Az aranyozott villára amikor rádől a gereblye, tiszta karc lesz.
És nem megy el 80 kilométert, miután kivillan a benzinlámpa. Leállt az út szélén. Egy 10 milliós motor. Megbántam, hogy megvettük. Senki ne vegyen ilyet, mert szar.
SZARKAZMUS OFF

Amúgy meg nem málhás szamár, hanem elit státusszimbólum. Két lehetséges vásárlói kört látok:
* sok a pénze és nem érdekli, a legkisebb zajt hallja, egy japán motor árát otthagyja a szervízben (csakis brandelt szerviz, még talán az olasz gyárba is kiviteti szervizelni)
* Ért a motorokhoz és értékeli a különleges dolgokat, élete munkájának gyümölcseként 40 évesen megveszi az első MV-jét. Nem használja, csak néha (18-25 fokban, ha nem esik eső) kimegy vele egy körre. Nála lehetetlen, hogy tönkremegy.
Szóval teljesen megbízható a statisztikát nézve. A gereblyés ember nem veszi meg, ő vesz egy használt banditot vagy SV-t. Az is le fog neki rohadni valamikor, de szidja majd miatta az előző tulajt

- nitrobi
- Moderátor
- Vele motorozok: pegaso strada 650
- Kapcsolat:
Re: Jófajta motoros linkek
ha valakit érdele akkor van itt win7 hez háttértéma
http://windows.microsoft.com/hu-HU/wind ... ersonalize

-
- Igazi tag
- Kapcsolat:
atati írta:Szép napot Mindenkinek!
Keegyetlen jó idő van ma, még a motoron is meg lehet sűlni.Mindenkinek ajánlom h menjen Balcsizni vagy valami olyan helyre ahol csapból is sőr folyik
![]()
![]()
![]()
Am olyan kérdésem lenne h szerintetek az Aprilia AF1 Sport Pro ideális lenne egy 25-ös SR után?![]()
Azám

-
- Igazi tag
- Kapcsolat:
Re: Így jártam!-Estek a rend őreivel
Na ma N. Attilával mentem motorozni a balcsira, és vittem életem szerelmét, T. Viktóriát. Már 100 méter sem kellett, rendőröket láttam... Rögtön a mögöttük lévő kereszteződésbe befordultam, és azt gondoltam, hogy ezt megúsztam. Azonban a rendőrök is a velünk párhuzamos utcába befordultak, amit nem tudtam...
Kikanyarodtam a főútra, balra akarok menni, látom ott vannak a rendőrök. Utolsó mentőövként lemondtam az elsö bségemről, de nem. Nem volt más választás, be a kereszteződésbe, és utána szirénázva jöttek utánnam. Leszálltunk Vikivel a motorról, elkérték a motor papírjait, személyimet, jogsimat... A rendőr belekötött az alvázszámomba is!!!!
Azt mondta, hogy ha nincs benne az, hogy 50ccm akkor az nem 50-es. ( Mitot 50 esként használok
) Kérem. Az RS50 esem vázába sem volt bennea z, hogy 50 vagy 49 ccm.. még ezek a számok sem voltak. Na akkor belekötött a tükörbe. Nem rég törött le az egyik, hála előzö tulajának aki szilóval rakta fel az egyiket, így a másikat leszedtem, mert 1 tükörrel.... Na mindegy, mondta, hogy hív egy trélert és elvontatja a helyszínről amotort, berendeli hatóságira és ez 300.000 HUF ba fog kerülni. De szerencsére ki tudtam magam beszélni.... Fúú....
De miért nem lehet segédmotorral utast szállítani?
Amúgy meg Vikin volt bukósisak. Nem egy snowboard hanem rendes szkafander...... és megúsztam..... Ekkora szerencsét....
Amúgy meg több napja viszem fel a balcsira, de most elősször kaptak el... 

- Laci
- Igazi tag
- Vele motorozok: AQUA BANDIT 1250
- Kapcsolat:
Pumélá írta:Na ma N. Attilával mentem motorozni a balcsira, és vittem életem szerelmét, T. Viktóriát. Már 100 méter sem kellett, rendőröket láttam... Rögtön a mögöttük lévő kereszteződésbe befordultam, és azt gondoltam, hogy ezt megúsztam. Azonban a rendőrök is a velünk párhuzamos utcába befordultak, amit nem tudtam...Kikanyarodtam a főútra, balra akarok menni, látom ott vannak a rendőrök. Utolsó mentőövként lemondtam az elsö bségemről, de nem. Nem volt más választás, be a kereszteződésbe, és utána szirénázva jöttek utánnam. Leszálltunk Vikivel a motorról, elkérték a motor papírjait, személyimet, jogsimat... A rendőr belekötött az alvázszámomba is!!!!
![]()
Azt mondta, hogy ha nincs benne az, hogy 50ccm akkor az nem 50-es. ( Mitot 50 esként használok
) Kérem. Az RS50 esem vázába sem volt bennea z, hogy 50 vagy 49 ccm.. még ezek a számok sem voltak. Na akkor belekötött a tükörbe. Nem rég törött le az egyik, hála előzö tulajának aki szilóval rakta fel az egyiket, így a másikat leszedtem, mert 1 tükörrel.... Na mindegy, mondta, hogy hív egy trélert és elvontatja a helyszínről amotort, berendeli hatóságira és ez 300.000 HUF ba fog kerülni. De szerencsére ki tudtam magam beszélni.... Fúú....
![]()
![]()
![]()
![]()
De miért nem lehet segédmotorral utast szállítani?
![]()
Amúgy meg Vikin volt bukósisak. Nem egy snowboard hanem rendes szkafander...... és megúsztam..... Ekkora szerencsét....
![]()
Amúgy meg több napja viszem fel a balcsira, de most elősször kaptak el...
Addig jár a korsó a kútra .....

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?
- Kenyér
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Re: Jófajta motoros linkek
nitrobi írta:ha valakit érdele akkor van itt win7 hez háttértéma
Kirrrály

Már aktualizáltam is

- Kenyér
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
atati írta:Szép napot Mindenkinek!
Keegyetlen jó idő van ma, még a motoron is meg lehet sűlni.Mindenkinek ajánlom h menjen Balcsizni vagy valami olyan helyre ahol csapból is sőr folyik
![]()
![]()
![]()
Am olyan kérdésem lenne h szerintetek az Aprilia AF1 Sport Pro ideális lenne egy 25-ös SR után?![]()
Szerintem igen. Bár nem egy kategória akettő...
Egy robeszt nem hasonlítanék egy motorhoz... Már bocsi

-
- Igazi tag
- Kapcsolat:
Kenyér írta:atati írta:Szép napot Mindenkinek!
![]()
![]()
![]()
Szerintem igen. Bár nem egy kategória akettő...
Egy robeszt nem hasonlítanék egy motorhoz... Már bocsi
Jaja

- Kenyér
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
- Kenyér
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Hát bazmeg... irgalmatlan meleg van....
A szó legszorosabb értelmében is csoroga tökömről a víz
A szó legszorosabb értelmében is csoroga tökömről a víz

- Cintu
- Moderátor
- Vele motorozok: TUONO 1000R
- Kapcsolat:
Valaki hozzáértő help!
Mentünk ma az M0 régi szakaszán, valahol Csepel környékén. A belső sávban gurultam szerintem 90 körül, nem siettem, mert már vége volt a munkának 36 fok volt, és hat órája gurultunk, Andi is mögöttem ült a hátán egy 20 kilós hátizsákkal, szóval nem siettem, ez a lényeg. Egyszer csak látom a tükörben, hogy nagy tempóval jön valami. Nem akartam lehúzódni, mert a széle tele volt kamionokkal, meg kátyúkkal, hát csavartam egyet a gázon és beértem az előttem lévőt, erre megérkezett a gyors autó: egy fekete Octavia minden megkülönböztető jelzés nélkül és beleállt a seggembe kb 10 centire. Na mondom, ez kinyír. erre az előttem lévő lehúzódott én meg megpróbáltam meglépni, hogy a skodás ne buzeráljon már. Ez így ment egy-két kilométeren keresztül, amikor megüresedett a szélső sáv, meg a skodás gyökér is már rohadtul idegesített, mert nem tágított mögülem, hát lehúzódtam. Mellém ér, ekkor látom, hogy az utastér tele van traffipaxxal, elöl, hátul, oldalt, mindenhol és a minden közepén ül egy vigyorgó dagadt gyökér, és mutatja felfelé a hüvelykujját győzelemittasan. Ha nem lett volna mögöttem Andi, tuti utánamegyek és letépem a fejét.
Nos a kérdés:
Ilyenkor mi a f@szom van? Nem akartam önszántamból gyorsan menni, csak belekényszerültem egy helyzetbe. Persze nyilván lett volna más megoldás, de én ezt tartottam a legbiztonságosabbnak. Ha feljelent a paraszt, akkor vissza lehet jelenteni emberölési kísérletért?
Mentünk ma az M0 régi szakaszán, valahol Csepel környékén. A belső sávban gurultam szerintem 90 körül, nem siettem, mert már vége volt a munkának 36 fok volt, és hat órája gurultunk, Andi is mögöttem ült a hátán egy 20 kilós hátizsákkal, szóval nem siettem, ez a lényeg. Egyszer csak látom a tükörben, hogy nagy tempóval jön valami. Nem akartam lehúzódni, mert a széle tele volt kamionokkal, meg kátyúkkal, hát csavartam egyet a gázon és beértem az előttem lévőt, erre megérkezett a gyors autó: egy fekete Octavia minden megkülönböztető jelzés nélkül és beleállt a seggembe kb 10 centire. Na mondom, ez kinyír. erre az előttem lévő lehúzódott én meg megpróbáltam meglépni, hogy a skodás ne buzeráljon már. Ez így ment egy-két kilométeren keresztül, amikor megüresedett a szélső sáv, meg a skodás gyökér is már rohadtul idegesített, mert nem tágított mögülem, hát lehúzódtam. Mellém ér, ekkor látom, hogy az utastér tele van traffipaxxal, elöl, hátul, oldalt, mindenhol és a minden közepén ül egy vigyorgó dagadt gyökér, és mutatja felfelé a hüvelykujját győzelemittasan. Ha nem lett volna mögöttem Andi, tuti utánamegyek és letépem a fejét.
Nos a kérdés:
Ilyenkor mi a f@szom van? Nem akartam önszántamból gyorsan menni, csak belekényszerültem egy helyzetbe. Persze nyilván lett volna más megoldás, de én ezt tartottam a legbiztonságosabbnak. Ha feljelent a paraszt, akkor vissza lehet jelenteni emberölési kísérletért?
nobody remains virgin. life fucks everyone
-
- Igazi tag
- Kapcsolat:
Kenyér írta:Jóreggelt Pamela

Neked is ˝REGGELT˝ Kenyér !

Amúgy meddig maradtok a Balcsin? Balatonlelle fele vagytok nem-de?

-
- Igazi tag
- Kapcsolat:
Cintu írta:Valaki hozzáértő help!
Nos a kérdés:
Hát szerintem feljejelnt gyorshajtásért, persze ha a rendszámod fel volt hajtva, akkor más a helyzet