Steve Xtra írta:rohadt olcsó csempét, esetleg padlólapot keresek. Mosókonyhába lesz, tök mindeggy milyen. Kb 13 m2
Bricotore meg hasonló üzletek hulladékáron szokták kínálni a maradékárút, amiből már csak pár négyzetméter maradt és kivonják, nézz körül pár helyen. Volt hogy ezres alatt volt négyzetmétere.
Steve Xtra írta:rohadt olcsó csempét, esetleg padlólapot keresek. Mosókonyhába lesz, tök mindeggy milyen. Kb 13 m2
Bricotore meg hasonló üzletek hulladékáron szokták kínálni a maradékárút, amiből már csak pár négyzetméter maradt és kivonják, nézz körül pár helyen. Volt hogy ezres alatt volt négyzetmétere.
De ha nincs egyforma az sem baj.Extrém ha minden második más színű
Én így fogom lecsempézni a garázsomat, minden rokontól össze szedegetem a maradékokat......
Én így fogom lecsempézni a garázsomat, minden rokontól össze szedegetem a maradékokat......
Lenne egy pár Mivv xcone típusú kipufogóm eladóba.Kb. 3000km van benne,kivehető db killer és kártya alakú műbizonylat van hozzá.Természetesen E betűs a dob. Nekem tuono-n volt de felmegy a millére is.Az új ára a dangernél kb.200eft. Irányára:140eft de ha valakit komolyan érdekel akkor biztosan meg tudunk egyezni. Tel:30/9089573
Eladnám a fiam beleegyezésével a BMX FreeStyle típusú bringáját. Fekete színű, a kormányt lehetséges körbe-körbe forgatni az ügyeseknek, kettő db. nyeregcsővel, a tengelyvégekre fellépőkkel. Keveset használt, jelenleg is kettő éve egy helyben tárolt bicaj. Alsó végen 25 pénz amit kérünk érte.
Valaki esetleg gyűjti vagy szereti a régi brilles női karórákat? Ma lesz egy ilyen is eladó, csak még el kell hoznom.
A új szabályoknak nem megfelelő adásvételi szerződések regisztrációját az okmányirodák vissza fogják utasítani! Ha így jársz, ezzel sok kellemetlenséget szerezhetsz és költséget okozhatsz magadnak és a motor vagy az autó korábbi tulajdonosának!
Megszűnik tehát a "sajt cetli" meg a “lepapírozás”, marad a szerződés. Az autó adásvételi szerződést úgynevezett "teljes bizonyító erejű" magánokiratba kell foglalni. A csatolt adásvételit pontosan és hiánytalanul kitöltve veszi át az okmányiroda, ezért kérünk mindenkit, hogy a mellékelt szerződéseket kezdjék mihamarabb használni, de legkésőbb július 1-jétől! Így elkerülhető lesz majd a tévesen vagy pontatlanul kitöltött adásvételi, valamint a meghiúsult okmányirodai ügyintézés, és ami fontos: sok kellemetlenégtől kíméljük meg egymást, ha jól kitöltött papírokat kapunk és adunk.