barnipapa írta:ok nekem is! De lepjunk a tettek mezejere: Nekem tetszik a verzio mehet a nyomdaba!: Barnipapa - (irja ide a nevet aki szerint mehet igy a gyartas)
Szerintem lesz még jelentkező,csak egyenlőre mi vagyunk a rendszeres fórum-látogatók,aki meg néha látogat annak tartsuk meg az utánrendelés lehetőségét
vadocz írta:Szerintem lesz még jelentkező,csak egyenlőre mi vagyunk a rendszeres fórum-látogatók,aki meg néha látogat annak tartsuk meg az utánrendelés lehetőségét
gajan Steve Xtra Steve Gomez Meg a többiek Kéne nekik körlevelet küldeni
Barnipapa Kenyér Vadócz 2db -fehér és királykék Zolee - 1 db fekete, 1 db fehér Gera Öcsike - fehér RSVRocky - narancssárga, méret M ZsülM900 - piros, méret M
RSVRocky írta:Barnipapa Kenyér Vadócz -1db fehér ,1db királykék méret L Zolee - 1 db fekete, 1 db fehér Gera Öcsike - fehér RSVRocky - narancssárga, méret M ZsülM900 - piros, méret M
Barnipapa Kenyér Vadócz -1db fehér ,1db királykék méret L Zolee - 1 db fekete, 1 db fehér M Gera Öcsike - fehér RSVRocky - narancssárga, méret M ZsülM900 - piros, méret M
Barnipapa Kenyér Vadócz -1db fehér ,1db királykék méret L Zolee - 1 db fekete, 1 db fehér M Gera Öcsike - fehér RSVRocky - narancssárga, méret M ZsülM900 - piros, méret M Zozo 1db piros, 1 db fehér XL
Zozo írta:Barnipapa fekete,fehér méret L Kenyér Vadócz -1db fehér ,1db királykék méret L Zolee - 1 db fekete, 1 db fehér M Gera Öcsike - fehér RSVRocky - narancssárga, méret M ZsülM900 - piros, méret M Zozo 1db piros, 1 db fehér XL
barnipapa írta:Zozo írta: Barnipapa fekete,fehér méret L Kenyér Vadócz -1db fehér ,1db királykék méret L Zolee - 1 db fekete, 1 db fehér M Gera Öcsike - fehér RSVRocky - narancssárga, méret M ZsülM900 - piros, méret M Zozo 1db piros, 1 db fehér XL
Taki 1 db kék ,1 db fekete L (a méretezés normál vagy kinai méretek, tapasztalatból tudom ,hogy nem egyforma)
barnipapa írta:Zozo írta: Barnipapa fekete,fehér méret L Kenyér Vadócz -1db fehér ,1db királykék méret L Zolee - 1 db fekete, 1 db fehér M Gera - 1db fekete, 1db piros méret XL Öcsike - fehér RSVRocky - narancssárga, méret M ZsülM900 - piros, méret M Zozo 1db piros, 1 db fehér XL
Taki 1 db kék ,1 db fekete L (a méretezés normál vagy kinai méretek, tapasztalatból tudom ,hogy nem egyforma)
Barnipapa fekete,fehér méret L Kenyér Vadócz -1db fehér ,1db királykék méret L Zolee - 1 db fekete, 1 db fehér M Gera Öcsike - fehér és xl es RSVRocky - narancssárga, méret M ZsülM900 - piros, méret M Zozo 1db piros, 1 db fehér XL[/quote] Taki 1 db kék ,1 db fekete L