Eleven Motor www.elevenmotor.hu
1117 Budapest, Fehérvári út 43.
Aprilia, Piaggio alkatrészek, felszerelések, szerviz.
Gyári és után gyártott alkatrészek.
Elérhettek itt: info@elevenmotor.hu
Mobil:0630/753 88 08 viberen is!
Kenyér írta:A mai euroringesekre elég csúnya idő vár
Hé, nem is tudtam hogy ismered a Bán Márkót. Ma mondta, hogy nemrég ismerkedtetek össze. Emlékszel rá? Hatalmas figura és nagyon nagyon jó ember. Én régóta ismerem, miatta lettem fanatikus... 1000res GSX-R-je volt még vagy 5-6 éve azzal vitt vagy 50 km-t (bőven 200 felett). Ott dőlt el minden. Csak sajnos közben meghalt a testvére motorbalesetben meg egy jó barátunk is és nem ment többet. Amikor buktam a Fazerrel akkor is ő jött értem. Ja és az apukája aki már 60 felett, volt vagy 3 ezres gixerje. Nagyon jó lenne ha ő is bekerülne a csapatba!
A Falco most először ment el egy tankkal 190km-t. Itt az utcában villant fel a sárga fény. Azt hittem már beragadt a szintjelző és most fog leállni az utolsó 20km-en, de nem állt le.
Nem tudom mi van vele, mert kb 60km-t euroringen mentem ebből a 190-ből. Lehet, hogy a cepsa olaj varázsolt vele valamit
zoner írta:A Falco most először ment el egy tankkal 190km-t. Itt az utcában villant fel a sárga fény. Azt hittem már beragadt a szintjelző és most fog leállni az utolsó 20km-en, de nem állt le.
Nem tudom mi van vele, mert kb 60km-t euroringen mentem ebből a 190-ből. Lehet, hogy a cepsa olaj varázsolt vele valamit
Sajna nagyon el vagyok úszva a dolgaimmal, és így bocsi Petya, de nem tudtam menni. Remélem, azért hamarosan tudom pótolni! (De utálom a magyarázkodást, most mégis ezt teszem! )
Munka van!(?) Na, belehúzok. Olvastam, megint kitett magáért Doki, a fele banda félhulla. Szombaton majdnem betámadtuk őket a haverral autóval, de valami nem jött össze. Így van ez!