Imikee írta:Öcsike XL 2 db piros Dínó S 5db.piros Vadócz XL 3db.Piros Barnipapa L 3db Fekete Sunnyogi L 2db Fekete FridmanZ XL 1db Piros, L 1db Piros Barnipapa xl 2db fekete nitrobi M 1db Piros, M 1db Fekete Kenyér 2db xl-es piros,1db s-es piros AtiCapo 2db XL-es fekete, 2db M-es piros szeghotamas 3db L Fekete Atya 2db XL fekete / piros Geza L 1db fekete 1db piros
Imikee 4db (2db L 1 piros 1 fekete,2db S 1 piros 1 fekete)
Márciusban megyek Szerbiába akkor intézem!
1 hét múlva intézkedek pólók ügyében akit érdekel legyen kérem ezen a listán.Nekem a tavalyi póló van a szabászaton mintaként,csak azt tudom annak alapján készíttetni
vadocz írta:Nyugi,nem tűntem el,CD-ben egyeztünk meg,új pólót terveztetek,a régi fekete pólóm a gyártónál van mintának,ami ezek szerint már nem aktuális.Akkor az éppen aktuális vagy pólóra vagy CD-re várok.Megelőlegezni már nem előlegezek meg senkinek semmit már 2X emiatt megszívtam.Legkorábban áprilisban megyek Bácskába akkor tudok ezügyben érdemben valamit tenni.
Nekem kell 2 db fekete L MÉRET szolj léci ha van meg hova küldjem a pénzt !!!
Először le kell jussak Bácskába,lebeszélnem-egyeztetnem újra mert tavaly bezéltem velük utoljára.Miután minden biztos,személyesen elhozhatod ha erre jársz Pesten.Számlám nincs,hogy az állam bérencei ne tudjanak mit honnan levonni
1 hét múlva intézkedek pólók ügyében akit érdekel legyen kérem ezen a listán.Nekem a tavalyi póló van a szabászaton mintaként,csak azt tudom annak alapján készíttetni[/quote]
190 cm / 115 kg-hoz elég az XL-es ? A (teljesen) fekete újjúból én is kérnék 1 db-ot.
vadocz írta:Probert 1 db XL-es fekete Bancaja 1db Xl-es fekete Dínó S 5db.piros Vadócz XL 3db.Piros Barnipapa L 3db Fekete Sunnyogi L 2db Fekete FridmanZ XL 1db Piros, L 1db Piros Barnipapa xl 2db fekete nitrobi M 1db Piros, M 1db Fekete Kenyér 2db xl-es piros,1db s-es piros AtiCapo 2db XL-es fekete, 2db M-es piros szeghotamas 3db L Fekete Atya 2db XL fekete / piros Geza L 1db fekete 1db piros Imikee 4db (2db L 1 piros 1 fekete,2db S 1 piros 1 fekete) Márciusban megyek Szerbiába akkor intézem!
Na ezt a névsort jegyztem fel,ennek alapján intézkedem hétvégén
[quote="Kenyér"]Küldenék grafikát doki! Melyik lenne számodra a legkényelmesebb?? Email jó?[/quote Szerintem a minta a legjobb.Megmutatom ilyen kell és nincs félreértés.Ha nincs minta akkor viszont nagyon elhúzódna a póló elkészülése.A régi-korábbi pólóm ott van mintának,ha az nem felel meg akkor minden elnyúlik.Ez esetben ajánlom itt magyarországon elkészíttetését vagy egy hosszabb időre rendezkedjetek be a póló viseléséig.Ha viszont a póló elkészítéséhez elég 1 CD lemez, akkor minta híjján jó lesz ilyen is de az holnap reggel 7-ig kellene
vadocz írta:Probert 1 db XL-es fekete Bancaja 1db Xl-es fekete Dínó S 5db.piros Vadócz XL 3db.Piros Barnipapa L 3db Fekete Sunnyogi L 2db Fekete FridmanZ XL 1db Piros, L 1db Piros Barnipapa xl 2db fekete nitrobi M 1db Piros, M 1db Fekete Kenyér 2db xl-es piros,1db s-es piros AtiCapo 2db XL-es fekete, 2db M-es piros szeghotamas 3db L Fekete Atya 2db XL fekete / piros Geza L 1db fekete 1db piros Imikee 4db (2db L 1 piros 1 fekete,2db S 1 piros 1 fekete) Márciusban megyek Szerbiába akkor intézem!
Ha lehet még pólózni, akkor Makkmarci 1db XL piros, és 1 db S piros!
vadocz írta:Probert 1 db XL-es fekete Bancaja 1db Xl-es fekete Dínó S 5db.piros Vadócz XL 3db.Piros Barnipapa L 3db Fekete Sunnyogi L 2db Fekete FridmanZ XL 1db Piros, L 1db Piros Barnipapa xl 2db fekete nitrobi M 1db Piros, M 1db Fekete Kenyér 2db xl-es piros,1db s-es piros AtiCapo 2db XL-es fekete, 2db M-es piros Makkmarci 1db XL piros, és 1 db S piros! szeghotamas 3db L Fekete Atya 2db XL fekete / piros Geza L 1db fekete 1db piros Imikee 4db (2db L 1 piros 1 fekete,2db S 1 piros 1 fekete) Márciusban megyek Szerbiába akkor intézem!
Gépparipa, Izmos Titán...
Nyergében Halni, Múlni-Tán
A kor romantikája Lesz,
Hisz halálvágyók kora ez!
És kerítő ez a Hatás!
A Lét ma Vészes Vágtatás .
zoner írta:bancaja, az aláírásodba nem kell vessző:
Engem a pénz nem boldogít... nyugtat.
Bocs, csak zavar
semmi baj. úgyis másikat akartam de azért köszi
Gépparipa, Izmos Titán...
Nyergében Halni, Múlni-Tán
A kor romantikája Lesz,
Hisz halálvágyók kora ez!
És kerítő ez a Hatás!
A Lét ma Vészes Vágtatás .
Köszönjük De én úgy láttam rajta sem voltam a listán
Akkor íratkozz fel vagy a fenekedet is én töröljem ki Úgyis hiányzik 9 az 50-ig,ha jól számoltam. Én nem elölegezek meg senkinek 4 Eurót mivel már 2X megégettem kezem a fórum egyes lakóival,többet nem fogom!Ha valakinek van deviza számlája /nekem nincs/ az adja meg,hogy aki ígényel pólót oda lehessen utalni vagy a Boglári találkozóra vigye el
vadocz írta:Probert 1 db XL-es fekete Bancaja 1db Xl-es fekete Dínó S 5db.piros Vadócz XL 3db.Piros Barnipapa L 3db Fekete Sunnyogi L 2db Fekete FridmanZ XL 1db Piros, L 1db Piros Barnipapa xl 2db fekete nitrobi M 1db Piros, M 1db Fekete Kenyér 2db xl-es piros,1db s-es piros AtiCapo 2db XL-es fekete, 2db M-es piros Makkmarci 1db XL piros, és 1 db S piros! szeghotamas 3db L Fekete Atya 2db XL fekete / piros Geza L 1db fekete 1db piros Imikee 4db (2db L 1 piros 1 fekete,2db S 1 piros 1 fekete) moli 2db fekete L Márciusban megyek Szerbiába akkor intézem!
Probert 1 db XL-es fekete Bancaja 1db Xl-es fekete Dínó S 5db.piros Vadócz XL 3db.Piros Barnipapa L 3db Fekete Sunnyogi L 2db Fekete FridmanZ XL 1db Piros, L 1db Piros Barnipapa xl 2db fekete nitrobi M 1db Piros, M 1db Fekete Kenyér 2db xl-es piros,1db s-es piros AtiCapo 2db XL-es fekete, 2db M-es piros Makkmarci 1db XL piros, és 1 db S piros! szeghotamas 3db L Fekete Atya 2db XL fekete / piros Geza L 1db fekete 1db piros Imikee 4db (2db L 1 piros 1 fekete,2db S 1 piros 1 fekete) moli 2db fekete L Öcsike 1 db XL fekete hamupipőke 1 db L es fekete
[quote="vadocz"][quote="Öcsike"][quote="vadocz"]Ezt a levelet kaptam ma: 2010/4/12 Jovan Kerecki <promostarsu@gmail.com>
Ha jól látom, akkor a találkozóra már nem nagyon lesznek meg ezek a pólók (10 nap a gyártás). €-s számlám nincs, így azt javaslom, hogy a találkozón dobjuk össze a pénzt. A listán átírom magam 2 db-ra, hogy közeledjünk az 50-hez.
50 polo a minta alapjan, nyomtatassal eggyutt: 4,- euro. A megrendeles napjatol 10 nap a kivitelezes.