Kenyér írta:Most épp az orvosi rendelő előtt ülök.
Szegéény De még mindig az a nyakfájás, vagy netán valami rossz fát tettél a tűzre tegnap este? Mikor mentek kiállitásra? Én szombat délelőtt terveztem, de olvastam, hogy Zoli csak szombat délután meg vasárnap lesz kint. Viszont vasárnap szülinapozás. Hmmm
Mi szeretnénk a páromnak sisakot nézni. Ki van szemelve egy HJC, hátha ott lesz és olcsóbban megkapjuk. Viszont kedden meg kell mennünk Bécsbe, akkor meg már lehet inkább a Louiseban vagy a Hein Gerickében kéne válogatni. Asszem utóbbi forgalmaz HJCt.
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága, és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője, és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt reátok!
Kenyér írta:Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága, és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője, és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt reátok!
Húúúú, jó a cucc amit a doki beadott neked!
"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van."( Bob Dylan )
megjött a fogaskerékjeeee. hamarosan összerakom és goooo
Gépparipa, Izmos Titán...
Nyergében Halni, Múlni-Tán
A kor romantikája Lesz,
Hisz halálvágyók kora ez!
És kerítő ez a Hatás!
A Lét ma Vészes Vágtatás .