Persze sok mindent láttunk, amit nem volt szabad lefotózni, arról most csak annyit árulhatok el, hogy nemsokára kész a V4-es, és már tesztelgetnek egy 550-es V2-es sportgépet, 550 V2
Tzoli szellözztess meg valami infot???
"Magasabb rendű világpolgár tudat kerített minket hatalmába!
.... azaz még mindig részegek vagyunk és b@szni akarunk!"
"Olyan vagyok mint Isten. Mindenki tudja,hogy létezem de még senki sem látott"
Persze sok mindent láttunk, amit nem volt szabad lefotózni, arról most csak annyit árulhatok el, hogy nemsokára kész a V4-es, és már tesztelgetnek egy 550-es V2-es sportgépet, 550 V2
Bizony - bizony olvastam valahol, hogy az 550es blokot a 125RS átalakított vázába szerelték és tesztelgeti. (nem a 250es vázba!) Olvastam az 1200es szupertúrázórol is Capo1200? vagy nagy Pegaso?
Bizony - bizony olvastam valahol, hogy az 550es blokot a 125RS átalakított vázába szerelték és tesztelgeti. (nem a 250es vázba!) Olvastam az 1200es szupertúrázórol is Capo1200? vagy nagy Pegaso?
Eleven Motor www.elevenmotor.hu
1117 Budapest, Fehérvári út 43.
Aprilia, Piaggio alkatrészek, felszerelések, szerviz.
Gyári és után gyártott alkatrészek.
Elérhettek itt: info@elevenmotor.hu
Mobil:0630/753 88 08 viberen is!
Kimerítő kommunikáció a Duma-boxban MI a helyzet? Nállunk mosllék köd uralokdik a tájon,és az udvarba ,ég áll a hó. A kertitavon vagy 20 centi jég, de az utak már szárazak