Ej nem tudom,hogy mi van velem. Ma nekiáltam és kivikszoltam a csizmámat meg a DAVID bukómat ( vettem bele egy csavart mert kiesett ) és a kabátomat elvittem a tisztítóba. De szezon még sehol
Óriás írta:Ej nem tudom,hogy mi van velem. Ma nekiáltam és kivikszoltam a csizmámat meg a DAVID bukómat ( vettem bele egy csavart mert kiesett ) és a kabátomat elvittem a tisztítóba. De szezon még sehol
Óriás írta:Ej nem tudom,hogy mi van velem. Ma nekiáltam és kivikszoltam a csizmámat meg a DAVID bukómat ( vettem bele egy csavart mert kiesett ) és a kabátomat elvittem a tisztítóba. De szezon még sehol
Dehogynem hólapárt szezon van......
Küld csak ide azt a havat van ahová toljam
Elszállítható ingyen, de nem én vagyok az aki viszi.....
Az összes balesetet figyelembe véve a legnagyobb rizikót a 46-64 éves férfi sofőrök jelentik, akik ráadásul több mint 10 éve rendelkeznek jogosítvánnyal. Ez ugyan egy kicsit sarkított megállapítás, de tény, hogy a balesetek ¾-ét férfiak okozzák, és akiknek 10 évnél régebbi jogosítványuk van, több balesetet okoznak, mint azok, akiknek 10 évnél ifjabb a papírjuk.
Ez egy nemzetközi motoros közösségi oldal lenne, lehetőség van túrák tervezésére, útvonal le-fel töltése GPS -re. Persze nem jobb mint az RSVforum és nincsenek olyan jó arcok mint itt.