'stét! Ma 1 kicsit hosszú napom volt. De... Szervizben a kötelező megcsináltatott. Ma vettem gumit, és még az is rápattan - reményeim szerint. Aztán jöhet a tavasz!
Óriás írta: Öcsike. Szerintem az SV-vel nem lesz annyira nehéz megtalálni a holtpontot.
Nem erő kell oda hanem ügyesség 250-es ETZ-vel is kerekeztem Erőből Pegasoval is,tök mindegy mennyi a LE Ha a holt pont nincs meg akkor az csak mű....sztem...... De azt fosok megkeresni (Kimondom nyiltan ) Nem kell kerekezéshez ezres
Óriás írta: Öcsike. Szerintem az SV-vel nem lesz annyira nehéz megtalálni a holtpontot.
Nem erő kell oda hanem ügyesség 250-es ETZ-vel is kerekeztem Erőből Pegasoval is,tök mindegy mennyi a LE Ha a holt pont nincs meg akkor az csak mű....sztem...... De azt fosok megkeresni (Kimondom nyiltan ) Nem kell kerekezéshez ezres
Atya67 írta:'stét! Ma 1 kicsit hosszú napom volt. De... Szervizben a kötelező megcsináltatott. Ma vettem gumit, és még az is rápattan - reményeim szerint. Aztán jöhet a tavasz!
Pihizzetek!
Ezt aztán nevezem! Imádom a pozitív végszavakat! Jöjjék hát a tavasz!
Gépparipa, Izmos Titán...
Nyergében Halni, Múlni-Tán
A kor romantikája Lesz,
Hisz halálvágyók kora ez!
És kerítő ez a Hatás!
A Lét ma Vészes Vágtatás .
Gépparipa, Izmos Titán...
Nyergében Halni, Múlni-Tán
A kor romantikája Lesz,
Hisz halálvágyók kora ez!
És kerítő ez a Hatás!
A Lét ma Vészes Vágtatás .