Zolee írta:Kotyi, mesélj.....!
Dino írta:És a kipoffogó?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zolee írta:Mi történt az éjjel közted és a motor között?!![]()
![]()
![]()
![]()
Dino írta:És a kipoffogó?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kenyér írta:Kornlia írta:
Köszi, üdv neked is. Mi idősebbek vagyunk nálatok, férjem 52, én 47 éves vagyok. Szombathelyen élünk, s most, hogy felnőttek a gyerekeink ujra elkezdtünk motorozni. Férjem végig motorozta a fiatalkorát, anno még egy P 20al kezdte. Én is próbálkoztam párszor, nem is ment rosszul, de aztán abba marad. Közben a motortól eltérített bennünket a ló, s ahogy nőttek a gyerekek egyre inkább az autó került előtérbe.
De most, hogy újra csak ketten vagyunk, úgy döntöttünk, hogy veszünk egy motort. Azért esett a választás a pegasora, mert én most járok motorozni, és erről leér a lábam:) Amúgy nagyon jó kis motor, csak sajnos a a komputere defektes, azt kell helyre tenni benne. Aztán ha levizsgázok, akkor valószinüleg az én motorom marad, de a férjem is apriliában gondolkodik
A kor itt nem számít!![]()
mind fiatalok vagyunk!
Kivéve talán Vadócz Dokit![]()
Apriliát jóárasítunk fréjednek!
Nektek(és mindenki másnak) megsúgom idén is lesz rsvforum találkozó áprilisban a balatonparton
Egyébként Szombathelyen,és környékén vannak lakók,ismerős motorosok
Zolee írta:bíztam benned, hogy megmagyarázod!
kotyi írta:Dino írta:És a kipoffogó?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szeva Dino, olvastam a tegnapi napod nem a tied volt![]()
![]()
vadocz írta:Dino írta:És a kipoffogó?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
................. azzal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zolee írta:nekem nem kell vezetéstechnikai tréning, tudok mindent tökéletesen! Én vagyok a legjobb!!!!..........................ja? ez csak álom????![]()
![]()
![]()
én is kíváncsi volnék, mondjuk amiket eddig láttam, hát....jópár dolog van amit lehet nem mernék bevállalni, pl amikor oldalt ülnek a motoron és úgy kanyarognak....egy sima úton alig tudok visszafordulni, hogy ne bénázzak.
![]()
vadocz írta:Kenyér írta:Kornlia írta:
Köszi, üdv neked is. Mi idősebbek vagyunk nálatok, férjem 52, én 47 éves vagyok. Szombathelyen élünk, s most, hogy felnőttek a gyerekeink ujra elkezdtünk motorozni. Férjem végig motorozta a fiatalkorát, anno még egy P 20al kezdte. Én is próbálkoztam párszor, nem is ment rosszul, de aztán abba marad. Közben a motortól eltérített bennünket a ló, s ahogy nőttek a gyerekek egyre inkább az autó került előtérbe.
De most, hogy újra csak ketten vagyunk, úgy döntöttünk, hogy veszünk egy motort. Azért esett a választás a pegasora, mert én most járok motorozni, és erről leér a lábam:) Amúgy nagyon jó kis motor, csak sajnos a a komputere defektes, azt kell helyre tenni benne. Aztán ha levizsgázok, akkor valószinüleg az én motorom marad, de a férjem is apriliában gondolkodik
A kor itt nem számít!![]()
mind fiatalok vagyunk!
Kivéve talán Vadócz Dokit![]()
Apriliát jóárasítunk fréjednek!
Nektek(és mindenki másnak) megsúgom idén is lesz rsvforum találkozó áprilisban a balatonparton
Egyébként Szombathelyen,és környékén vannak lakók,ismerős motorosok
Megszoktam "kivétel"státuszát,ha a "csorda" egyirányba megyén mindig az ellenkező irányba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nitrobi írta:Zolee írta:nekem nem kell vezetéstechnikai tréning, tudok mindent tökéletesen! Én vagyok a legjobb!!!!..........................ja? ez csak álom????![]()
![]()
![]()
én is kíváncsi volnék, mondjuk amiket eddig láttam, hát....jópár dolog van amit lehet nem mernék bevállalni, pl amikor oldalt ülnek a motoron és úgy kanyarognak....egy sima úton alig tudok visszafordulni, hogy ne bénázzak.
![]()
Meg amikor bal kézzel húzod a gázt, és kanyarogsz
A Rendőröknek tanítják, hogy jobb kézzel elő lehessen venni a stuki és lehessen lőni menet közben
Öcsike írta:nitrobi írta:Zolee írta:nekem nem kell vezetéstechnikai tréning, tudok mindent tökéletesen! Én vagyok a legjobb!!!!..........................ja? ez csak álom????![]()
![]()
![]()
![]()
A Rendőröknek tanítják, hogy jobb kézzel elő lehessen venni a stuki és lehessen lőni menet közben
Érdekes![]()
![]()
Én egy egykerekezős tréninget hallgatnék végig![]()
![]()
A holtpontot fosok keresgetniPedig biztos nem olyan ördöngős
![]()
Itt egy ketten mesteri fokon csinálják![]()
A balkezezést akkor szoktam amikor sms-t írok menet közben
nitrobi írta:Zolee írta:nekem nem kell vezetéstechnikai tréning, tudok mindent tökéletesen! Én vagyok a legjobb!!!!..........................ja? ez csak álom????![]()
![]()
![]()
![]()
Óriás írta:... Persze gondolom köztük is van kivétel.
ZsoltK írta:Óriás írta:... Persze gondolom köztük is van kivétel.
Vagy két éve az M0-n, a déli szakaszon. Mentem Törökbálintra, de már az M5-nél be volt állva mint a szög. Nekem ez gondot nem okozott, gurulgattam szépen nyugiban a sorok között. Siettem ugyan, de nem erőltettem. Sok az ideges ember, kevés a hely, meleg van ...
Először egy MZ-t értem utol, valamiért nem akart észrevenni. Kivártam, nem is nagyon tudtam volna mást csinálni, de végül csak lekerültem, mentem tovább. Aztán valami Suzuki érd környékén, rendes volt, elengedett, érezte, hogy gyorsabb vagyok.
Na a meglepetés már Érd után volt, felfelé az emelkedőn a kamionok között, amikor egyszer csak utolértem a motoros rendőrt. Kanyarban voltunk éppen, nem is láthattam, egyszer csak ott volt előttem. Ment ő. Igyekezett, még villogott is, de aztán kétségbe esett tekintettel nézegetett hátra, hogy én hogy a f*ba kerültem a háta mögé. Látszott rajta, hogy ezt képtelen megemészteni. Én nem akartam forszírozni a dolgot, inkább lemaradtam kicsit. Volt még 1 km - azt már lassabban is kibírtam
Na most ezt nem azért, hogy magamat fényezzem - nem vagyok én jó motoros - egyszerűen csak így történt
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég