barnipapa írta:barnipapa írta:Üdv Gajan!
Buék meg minden!
A kipuf-al mi újság?
Úgy látom Gajan mester nem kapkodod el a választ!
Írj neki püt szinte csak azokat olvasgatja, remélem nem az én kipuffjaimra fáj a fogad......

barnipapa írta:barnipapa írta:Üdv Gajan!
Buék meg minden!
A kipuf-al mi újság?
ZsoltK írta:Segítsetek!
Vettem jó kis használt gumit, cserélném, de ... akinél csináltatnám, az persze télen nem szerel motort. Nekem nincs emelőm, hirtelen nem látom hogyan tudnám kiszedni a kereket.
Szóval ajánljatok a XVIII kerület környékén (agglomeráció is lehet) egy gumis, aki kiszedi a kereket, visszateszi és nyomatékkulccsal dolgozik. Az utóbbi fontos, mert az előző gumit a barom légkulccsal tette fel, fasz tudja mennyire, de nem 120 Nm-re volt húzva. Majd be szartam mire sikerült meglazítani.
zoner írta:Az aluba tekert csavar mindegy mivel van meghúzva. Vagy beragad vagy meglazul, köztes állapot nincs, én mindig légkulccsal húzom meg
Amúgy meg kösd fel spaniferrel a kormánykiflit a plafonra, hátul meg sima motoremelővel fel lehet bakolni. (egy hátsó emelő 7000Ft körül van)
ZsoltK írta:A felkötés nekem is eszembe jutott, csak éppen a plafon jelen pillanatban nem alkalmas a feladatra
zoner írta:Viszont ha szépen kéred, Kenyér kölcsönadja neked a fatuskóit hátulraZsoltK írta:A felkötés nekem is eszembe jutott, csak éppen a plafon jelen pillanatban nem alkalmas a feladatra
***brutus*** írta:Na hi!
Most csak ki kéne agyalnom, hogy milyen színű legyen. Nincs valakinek ötlete? .....
Zolee írta:***brutus*** írta:Na hi!
Most csak ki kéne agyalnom, hogy milyen színű legyen. Nincs valakinek ötlete? .....
valószínű!![]()
![]()
![]()
Nagy nehezen megvilágosodtam, hogy lenne a legjobb a tanktáskát megoldani. Tankbőrt fogok csináltatni a motorra amire a meglévő tanktáskámat rá tudom rakni. Így a tankom karcmentes marad és 20 ezer lesz max a tankbőr... Ő csinálja nekem szépen dolgozik nagyon. Most csak ki kéne agyalnom, hogy milyen színű legyen. Nincs valakinek ötlete? Én fehér alapon vmi narancs feketére gondoltam mint a KTM 990 SMr. Ha vki nagyon ráér szerkeszthetne vmit, vagy mondhatná hol lehet ilyennel szórakozni. Kösz
http://www.sportmotor.hu/tagok/269387
***brutus*** írta:Mit érdemes csinálni a motorral? Mivel kell kitisztogatni, vagy hol? Fék kuplung, váltó meg ilyesmik? Vagy inkább csak szépen meg mosni, mert gondolom a sok kenegetés, basztatás sem tesz jót neki!?
Dino írta:barnipapa írta:barnipapa írta:Üdv Gajan!
Buék meg minden!
A kipuf-al mi újság?
Írj neki püt szinte csak azokat olvasgatja, remélem nem az én kipuffjaimra fáj a fogad......
gajan írta:halad.....halad...... holnap telozk.....
barnipapa írta:Dino írta:barnipapa írta:
Azokra a szétszedet kibelezet kályha csövekre gondolsz amit Gajan bekötött a kályába???
Nagy nehezen megvilágosodtam, hogy lenne a legjobb a tanktáskát megoldani. Tankbőrt fogok csináltatni a motorra amire a meglévő tanktáskámat rá tudom rakni. Így a tankom karcmentes marad és 20 ezer lesz max a tankbőr... Ő csinálja nekem szépen dolgozik nagyon. Most csak ki kéne agyalnom, hogy milyen színű legyen. Nincs valakinek ötlete? Én fehér alapon vmi narancs feketére gondoltam mint a KTM 990 SMr. Ha vki nagyon ráér szerkeszthetne vmit, vagy mondhatná hol lehet ilyennel szórakozni. Kösz
Dino írta:***brutus*** írta:Na hi!
Ezzel a sellyei legénnyel beszéltél már????? Lehet engem is érdekelne 1.....
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég