Zolee írta:Aszondják az okosok, ha a hátsó fogaskeréknél egy csavarhúzóval megbillented a szemet és 4mm-nél többet mozdul, akkor kuka a lánc. Valahogy így néz ki amikor cserés egy lánc.
Szeva! Vigyázatok a szakaszos nyúlásokkal is mert akkor szakad, na meg a pénztárca is. feszítésnél és utána ne akadozon forgatásnál. tipp! Üdv
Eleven Motor www.elevenmotor.hu
1117 Budapest, Fehérvári út 43.
Aprilia, Piaggio alkatrészek, felszerelések, szerviz.
Gyári és után gyártott alkatrészek.
Elérhettek itt: info@elevenmotor.hu
Mobil:0630/753 88 08 viberen is!
Zolee írta:Aszondják az okosok, ha a hátsó fogaskeréknél egy csavarhúzóval megbillented a szemet és 4mm-nél többet mozdul, akkor kuka a lánc. Valahogy így néz ki amikor cserés egy lánc.
Szeva! Vigyázatok a szakaszos nyúlásokkal is mert akkor szakad, na meg a pénztárca is. feszítésnél és utána ne akadozon forgatásnál. tipp! Üdv
De van műanyag tankra való is 26 ezerért ami mégsem 60 ezer. Az ilyen tankra rakható bugyi amire kell rakni a tanktáskát nem karcolgatja össze a tankot, nem csúszkál? Vagy láttam tapadókorongos GIVI-t, az meg fekete a tapadókorong az nem foghatja be a fehér tankot? Legszívesebben nem raknék rá semmit, de azért vmit muszáj.
De van műanyag tankra való is 26 ezerért ami mégsem 60 ezer. Az ilyen tankra rakható bugyi amire kell rakni a tanktáskát nem karcolgatja össze a tankot, nem csúszkál? Vagy láttam tapadókorongos GIVI-t, az meg fekete a tapadókorong az nem foghatja be a fehér tankot? Legszívesebben nem raknék rá semmit, de azért vmit muszáj.
Pl. vannak cégek, akiknél rendelhetsz speciális, a formákat követő fóliázást. Arra felrakva akármit max a fólia lesz karcos. És ha jó anyagból - tuti cégnél - választod, akkor ha nagyon szarul néz ki, egyszerűen lehúzható és az új fólia a sértetlen fényezésre felrakható. Nekünk volt autón, és működött.
Kösz az ötletet. Nekem is épp ma jutott eszembe. Nem agyalnék ennyit ha nem fehér lenne a motor, de ezen minden kis fene meglátszik. Hol lehet ilyen fóliázást megkérdezni? Valahol olvastam már róla, de vmi 40 ezer volt a tank meg a farokidom, de ebben nem vok biztos.
Pl. vannak cégek, akiknél rendelhetsz speciális, a formákat követő fóliázást. Arra felrakva akármit max a fólia lesz karcos. És ha jó anyagból - tuti cégnél - választod, akkor ha nagyon szarul néz ki, egyszerűen lehúzható és az új fólia a sértetlen fényezésre felrakható. Nekünk volt autón, és működött.
Az Pegaso és nem Pegaso Strada Pegaso Strada kevesebb lehetőség van, de azért van!
Ez a Caberg nekem is tetszett. Olvastam róla teszteket és sokan, még külföldön is arra panaszkodtak, hogy a napellenző állitó kis pöcök ami a sisak szélén van, olyan hangossá teszi a sisakot, hogy megutálták vagy vissza is vitték. Amúgy szép, jó, könnyű, praktikus, olcsó csak hát ha olyan hangos... Amúgy van a Mille motornál, én ott próbáltam.
***brutus*** írta:Ez a Caberg nekem is tetszett. Olvastam róla teszteket és sokan, még külföldön is arra panaszkodtak, hogy a napellenző állitó kis pöcök ami a sisak szélén van, olyan hangossá teszi a sisakot, hogy megutálták vagy vissza is vitték. Amúgy szép, jó, könnyű, praktikus, olcsó csak hát ha olyan hangos... Amúgy van a Mille motornál, én ott próbáltam.