Kenyér írta:vadocz írta:"gesztikulácód (testbeszéd)."
Összecsuklottam?![]()
Summa summárum!
Megyek bújok asszonyka kerek popsiához![]()
MERT MEGÉRDEMLEM
Aludjál inkább,túl sok a kérdés

Kenyér írta:vadocz írta:"gesztikulácód (testbeszéd)."
Összecsuklottam?![]()
Summa summárum!
Megyek bújok asszonyka kerek popsiához![]()
MERT MEGÉRDEMLEM
Kenyér írta:Megyek bújok asszonyka kerek popsiához![]()
MERT MEGÉRDEMLEM
Kisvarga írta:Három fix traffipax az MO-áson /MÁR MÜKÖDNEK!!!/
Három helyen villanhat a fix traffipax az M0-áson.
Az első tapasztalatok szerint napi 1000 gyorshajtóról készül felvétel.
A rendőrség 2009-ben jelentősen bővíti a sebességmérők számát az autópályákon és az M0-ás autóúton.
Jelenleg a 13+040 kilométerszelvényben mindkét irányban a belső sáv felett, a 17+700 kilométerszelvénynél az M1 felé vezető oldalon a belső sáv felett, valamint a 6+650 kilométerszelvény mindkét irányban a belső sáv felett lehet számítani arra, hogy villan a traffipax.Én tapasztaltamVigyázzatok!
Kisvarga írta:És még valami: Hátulról is fotóznak, pont a motorosok miatt.
vadocz írta:Öcsike írta:Na lépek szunyokálni,további szép estét
Szép motoros álmokat
oktopusz írta:http://www.origo.hu/itthon/20090105-sebessegmerok-tesztelese-az-m0ason-15-ora-alatt-12-ezer-gyorshajto.html
El tudom képzelni, hogy biztos információból tudja a cikk írója, hogy a száguldozok több mint 50% volt a motoros és ezért hivatkozik, így ahogy teszi.
Öcsike írta:Ja,meg 5-év garanciaAmi nem mindegy
vadocz írta:Öcsike írta:Ja,meg 5-év garanciaAmi nem mindegy
Az renben van ,hogy 5 év,de addig viheted szakszervizbe ahol az olajat 4500-5000-ért adják amit 2500-ért megveszel.5 év szervizelés alatt(szakszerviz)kifizetsz 1 fél új motort.
Öcsike írta:ApropóDe a japok nem tudnak ilyen szép mocikat tervezni:Mille,Tuono,Pegaso,sxv,rxv,mana,stb.Azért titokban neked is tettszik nem
![]()
![]()
vadocz írta:Öcsike írta:Ja,meg 5-év garanciaAmi nem mindegy
Az renben van ,hogy 5 év,de addig viheted szakszervizbe ahol az olajat 4500-5000-ért adják amit 2500-ért megveszel.5 év szervizelés alatt(szakszerviz)kifizetsz 1 fél új motort.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég