Kenyér írta::hihi Bimbódzó barátságunkba simán beLefér,hogy órákat adjak!
Van valami hír évzáró buliról? Nem nagyon láttam mozgolódást a topikban... (csak nehogy lemaradjak)
Kenyér írta::hihi Bimbódzó barátságunkba simán beLefér,hogy órákat adjak!
apriliars50 írta:Húúú bocs mindenkinek rossz szmájlikat raktam be bocs nem akartam bemutatni senkinek mégegyszer bocsi
Dino írta:apriliars50 írta:Húúú bocs mindenkinek rossz szmájlikat raktam be bocs nem akartam bemutatni senkinek mégegyszer bocsi
Semmi gond!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Sunnyogi írta:Dino írta:apriliars50 írta:Húúú bocs mindenkinek rossz szmájlikat raktam be bocs nem akartam bemutatni senkinek mégegyszer bocsi
Semmi gond!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Hay
Dino
Pedig raktam
ezeket a reggeli üzimbe...
apriliars50 írta:Ja és nem pályázásra kéne, hanem a közúton túrázgatni lájtosan :P
Kenyér írta:apriliars50 írta:Ja és nem pályázásra kéne, hanem a közúton túrázgatni lájtosan :P
Akó tuonoba gondolkodj,mert a mille kegyetlen kényelmetlen!
apriliars50 írta:Ááá úgy irigyellek titeketmien jó lehet amikor mentek, egy kövér gázt adtok a gépnek és majd leestek ááá
várom már a májust, eldöntöttem RSV kell
Gera írta:apriliars50 írta:Ááá úgy irigyellek titeketmien jó lehet amikor mentek, egy kövér gázt adtok a gépnek és majd leestek ááá
Hát nemtudom..
Ez itt nem az önuralomról tanúskodik!![]()
Sunnyogi írta:Gera írta:apriliars50 írta:Ááá úgy irigyellek titeketmien jó lehet amikor mentek, egy kövér gázt adtok a gépnek és majd leestek ááá
Hát nemtudom..
Ez itt nem az önuralomról tanúskodik!![]()
Na tudod Te azt...Neked is csak addig van 8k alatt az RPM amíg lecsukod a garázsajtót.
![]()
Zolee írta:Látod apriliaRS50, Gera is betartotta a fokozatokat, volt egy 125RS-je és vett egy '07 ZX6-R-t de még nem ment vele 500km-t és már 1000-en jár az esze![]()
![]()
![]()
![]()
Szóval csak vegyél nyugodtan egy 1000-est. Ha meg van írva, akkor az 50-esen is utolér. De ha a szüleiddel laksz és az ő kenyerüket eszed és van eszük, úgy sem fogják megengedni!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég