barnipapa írta:***brutus*** írta:És ide mit kell írni? Véleményt a cuccainkról? Mert akkor kezdem én:
Sidi Vertigo Corsa: kúrva jó csizma. Többet nem is érdemes. Kényelmes, biztonságos és rohadt jól néz ki!
Shark Rsf2i : nekem annyira nem jött be a Fazeren, mert fütyült majd letépi a szél a fejemről, 120 felett olyan mintha 40 kilós lenne a fejem. Kényelemre tök jó, egyszer kiszedtem a belsejét kimosni, azóta sem tudtam visszapattintani, akinek sikerül kezet csókolok neki! 5 éves garancia ellenére a sisak alján lévő bőr 1 év alatt berepedezett kb 6 helyen. Utód? Sark RSR2, RSI (ez iszonyat kényelmes, magasan veri az Araikat és Shoei-ket), Shoei Xr-1000, KBC Vr2r. Ha vkinek valamelyikről van tapasztalata, pötyögje már le! Köszi
Hát....kedves Brutus aszem evvel tudnék vitatkozni,a shoei kupak sztem elég jó !
Arai még nem volt a fejemen ,de Sharkot szetim könyedén üti a shoei!(ez a magán véleményem,és a Scorpio exo1000 is hasonló betegséggel küzdött mint a shark rsf2!
Igaz csak az L-es héj jött a fejemre!(ami elég nagy sztem)
A Shoei raid2-ből pedig egy kis variálással az S -es méretet használom és mondhatni a Tuonon
160 km/h-nál kell csak bebujnom!!!
Én nem mondtam hogy nem jó sisak, de sztem ennyi pénzt nem ér amennyit itthon kérnek érte. Én próbáltam, a bélés csúszkált benne, meg olyan gagyi műanyag hatása volt. Viszont a leirt Sharkokban volt anyag és nekem az RSI iszonyat kényelmes sisak!