Jónak tűnik

Kenyér írta:
Nemrossz cuccok
Atya67 írta:Kenyér írta:
Nemrossz cuccok
Mi fax köze van NY-nek a motorsporthoz?
Az nem kellene rá!
Kenyér írta:Egy tök prosztó 30 rugós Nitro sisakom van.
3 éves.
Semmi baja!![]()
Kényelmes, a párnák nem mentek össze. a nyak és orrvédő része hibátlan.
Nemtudok rá rosszat mondani!
Talán annyi, hogy mostanra már igen karcos a plexi
Fazer1000 írta:Kenyér írta:Egy tök prosztó 30 rugós Nitro sisakom van.
3 éves.
Semmi baja!![]()
Akkor talán a kupak projektet kéne favorizálni... nem??
Kenyér írta:Fazer1000 írta:Kenyér írta:Egy tök prosztó 30 rugós Nitro sisakom van.
3 éves.
Semmi baja!![]()
Akkor talán a kupak projektet kéne favorizálni... nem??
Az alap. Jövő szezonra kötelező lessz cserélnem...
Kenyér írta:Szerintem én maradok a Nitronál.
Nekem nagyon bevált
Atya67 írta:SHOEI XR 1000
Na, nekem ez van.
Aki látta, tudja, hogy a dizájnja ütős - MIZU vagy mi, sárkány, vámpír lány, fekete orchidea - , nem sok jött szembe velem.
De itt nem ez a lényeg!
A belseje az arcpárnákkal fejre "szabható". Természetesen ez külön pénz.
Állához a bogárvédő külön pénz.
Zajcsökkentő ami egyben téliesíti is, külön pénz.
A plexi tudja fogadni a pinlock-ot, ami külön pénz.
Szerintem zajos, ha meg berakod a zajcsökkentőt, akkor nem szellőzik olyan jól. Ez nyáron gond.
Csak az arcpárnákat tudod kivenni, valamint az állszíjon levőket. A komplett belseje fixen van rögzítve.
A pinlock betakar a kilátásba. Kicsit fel emelve kell hordanom, hogy ne zavarjon. Az újnál ezt már kiküszöbölték.
Vennék-e újra? Hát...!
Azt hiszem nem. Inkább szétnéznék az Euromotorban, hogy a NOLAN-nál van-e gyári bluetusos. Akkor legalább a telefont is lehetne használni menet közben, meg beszélgetni a hatótávon belül levő motorostárssal, esetleg utassal. Kényelmesedem, keresem a komfortot.
Csizma SIDI VERTIGO. Dizájn kitünő, motozni benne kitünő, minőség - szerintem - kitünő.
Ruha SPYKE mittudom én mi a neve.
Bejött, mert jól tart, motorozni kényelmes. Marha és kenguru bőr.
Kesztyű SPIDI. Jól szellőzik, kényelmes, érezhető vel az, amit csinálok.
Meg az eladó DAINESE cordura. Kényelmes, meleg, elején még nem ázott át, de a többszöri mosással ezt a betegségét javítottam.
Meg SPYKE nyári dzseki, mert hálós, és nagyon jó a melegben.
Na, kellett ez nektek?
***brutus*** írta:És ide mit kell írni? Véleményt a cuccainkról? Mert akkor kezdem én:
Sidi Vertigo Corsa: kúrva jó csizma. Többet nem is érdemes. Kényelmes, biztonságos és rohadt jól néz ki!
Shark Rsf2i : nekem annyira nem jött be a Fazeren, mert fütyült majd letépi a szél a fejemről, 120 felett olyan mintha 40 kilós lenne a fejem. Kényelemre tök jó, egyszer kiszedtem a belsejét kimosni, azóta sem tudtam visszapattintani, akinek sikerül kezet csókolok neki! 5 éves garancia ellenére a sisak alján lévő bőr 1 év alatt berepedezett kb 6 helyen. Utód? Sark RSR2, RSI (ez iszonyat kényelmes, magasan veri az Araikat és Shoei-ket), Shoei Xr-1000, KBC Vr2r. Ha vkinek valamelyikről van tapasztalata, pötyögje már le! Köszi
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 6 vendég