gyügszi78 írta:helló. rsv bontott alkatrészek papiros komplett blokk első futómű rengeteg apróság normális áron
06702961461
Factory generátor, fesszabályzó érdekelne!!!!
gyügszi78 írta:helló. rsv bontott alkatrészek papiros komplett blokk első futómű rengeteg apróság normális áron
06702961461
06702961461
Atya67 írta:Lassan-lassan aktualizálódik a gumi vételezés nálam (első-hátsó, 120/70 és 190/55)
Kinél van a legjobb, és leg olcsóbb lehetőség?![]()
Vagy veszek megint Contit...
a ruhádért a gumit??????Atya67 írta:Lassan-lassan aktualizálódik a gumi vételezés nálam (első-hátsó, 120/70 és 190/55)
Kinél van a legjobb, és leg olcsóbb lehetőség?![]()
Vagy veszek megint Contit...
gajan írta:a ruhádért a gumit??????
ez ugy hangzik:utolsó forintomon pénztárcát veszek......Atya67 írta:gajan írta:a ruhádért a gumit??????
OK! De akkor csak is ÚJ GUMI!
gajan írta:ez ugy hangzik:utolsó forintomon pénztárcát veszek......Atya67 írta:gajan írta:a ruhádért a gumit??????
OK! De akkor csak is ÚJ GUMI!de akkor miben motorozol??????????
gajan írta:ja ....nyári dzsekim nekem is van.......csak motorom, sisakom kesztyüm,stb. nincs.....
Atya67 írta:Emberek!
A mai napon úgy döntöttem, hogy meghirdetem a Diavolo D'Oro névre hallgató kedvesemet.![]()
![]()
![]()
Egyeztetve pár helyen, a kikiáltási ár: 2,2 milla.
Ez nem kevés!
Amit adok érte:
- 2006 -os évjáratú FACTORY, 22.000Km -el. A jövő héten kapja meg a kötelező szervizt, természetesen a szervizfüzetbe (garancia!) bejegyezve.
A paripa megkímélt állapotú, ezt csekkolni a (illetékes) fórumtagoktól, a Mille Dunakeszinél, illetve Aszalós papáéknál lehet.
Sír a lelkem, sír mindenem! De lépnem kell, mert a jövő autót kíván.
Ezért beszámítok kombit (Alfa 147, 156 Sportwagon, 166; Citroen C5 kombi, C8, Berlingo; Fiat Stilo, Ulysse, Grande Punto, (Ducato?); Ford Focus, Galaxy, Transit, Mondeo kombi, Maverick, (Ranger?); Lancia Musa, (Phedra?); Opel Astra G Caravan, Omega B Caravan, (Frontera?, Meriva?, Zafira?, Vivaro?); Peugeot Partner; Seat Alhambra, (Leon 5 ajtós?); Skoda Octavia kombi; VW Passat Variant, Transporter; Volvo 850 kombi, 960, V70, V40, C70, S60.
A teljesség igénye nélkül! Kisbusz minimum 6 személyes, vagy 9 fő részére alkalmas kivitelben érdekel.
Alkudni természetesen lehet!
Autóban kissé kevesebb árú előnyben van (nem szőr a szőrén), valamint napfénytető, esetleg automata váltó.
És még mindig eladó a DAINESE cordurám, melyből kifogytam. Esetleg a kettőt össze is vonom.
Vazze, legkésőbb jövőre vennem kell valamit! Hogy fogom kibírni!![]()
Érdeklődni pü-ben, hogy ne zavarjuk a többieket.
Köszi, hogy elolvastad!
Atya
Atya67 írta:Emberek!
A mai napon úgy döntöttem, hogy meghirdetem a Diavolo D'Oro névre hallgató kedvesemet.![]()
![]()
![]()
Egyeztetve pár helyen, a kikiáltási ár: 2,2 milla.
Ez nem kevés!
Amit adok érte:
- 2006 -os évjáratú FACTORY, 22.000Km -el. A jövő héten kapja meg a kötelező szervizt, természetesen a szervizfüzetbe (garancia!) bejegyezve.
A paripa megkímélt állapotú, ezt csekkolni a (illetékes) fórumtagoktól, a Mille Dunakeszinél, illetve Aszalós papáéknál lehet.
Sír a lelkem, sír mindenem! De lépnem kell, mert a jövő autót kíván.
Ezért beszámítok kombit (Alfa 147, 156 Sportwagon, 166; Citroen C5 kombi, C8, Berlingo; Fiat Stilo, Ulysse, Grande Punto, (Ducato?); Ford Focus, Galaxy, Transit, Mondeo kombi, Maverick, (Ranger?); Lancia Musa, (Phedra?); Opel Astra G Caravan, Omega B Caravan, (Frontera?, Meriva?, Zafira?, Vivaro?); Peugeot Partner; Seat Alhambra, (Leon 5 ajtós?); Skoda Octavia kombi; VW Passat Variant, Transporter; Volvo 850 kombi, 960, V70, V40, C70, S60.
A teljesség igénye nélkül! Kisbusz minimum 6 személyes, vagy 9 fő részére alkalmas kivitelben érdekel.
Alkudni természetesen lehet!
Autóban kissé kevesebb árú előnyben van (nem szőr a szőrén), valamint napfénytető, esetleg automata váltó.
És még mindig eladó a DAINESE cordurám, melyből kifogytam. Esetleg a kettőt össze is vonom.
Vazze, legkésőbb jövőre vennem kell valamit! Hogy fogom kibírni!![]()
Érdeklődni pü-ben, hogy ne zavarjuk a többieket.
Köszi, hogy elolvastad!
Atya
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég