davidzs írta:Értem én nem akarsz velem dumcsizniKenyér írta:Uhhh.. Telóról netezek. Kényelmetlen erről hosszan válaszolni![]()
szal:jah!no majd du-án, menek tentizni a sex már megvolt.... agyban
szép napot!
mázlista!

én meg már vagy 8órája éhezek

davidzs írta:Értem én nem akarsz velem dumcsizniKenyér írta:Uhhh.. Telóról netezek. Kényelmetlen erről hosszan válaszolni![]()
szal:jah!no majd du-án, menek tentizni a sex már megvolt.... agyban
szép napot!
davidzs írta:Andrisal szerintem hamarabb fogok találkozni Egri a bárátnője és minden hétvégén itt van nálla.No akkor majd az övét megszakértemNa ja nálunk minden fordítva van este meló nappal sex nem is baj szeretem látni ahogy... no de hagyjuk is
A mocira visszatérve miért is vagy te ilyen realista?Talán többet tudsz mint én?Gajan mester titkolózik talán?Ne csináld,ne csináld már így is mély katatóniás állapotban vagyok.Én azért bízom benne hogy a Bálapáti motoros talin már a Ducin pózolhatok.Álom édes álom
Óóóóó köszi köszi kösziAndris írta:Gajan, még egyszer köszönjük a segítséged. Egy szarvas sem jött elénk.Gondolom ez köszönhető Zoltya kipuf . . -nak.![]()
Nagyon jól éreztük magunkat a társaságodban. A köv. páciens már az enyém lesz. . .![]()
Zsolt a motorod brutálisan szép lesz.A tükrök egyszerűen csodálatosak
davidzs írta:Óóóóó köszi köszi kösziAndris írta:Gajan, még egyszer köszönjük a segítséged. Egy szarvas sem jött elénk.Gondolom ez köszönhető Zoltya kipuf . . -nak.![]()
Nagyon jól éreztük magunkat a társaságodban. A köv. páciens már az enyém lesz. . .![]()
Zsolt a motorod brutálisan szép lesz.A tükrök egyszerűen csodálatosaknaponta vagy ötvenszer megnézem a fotókat kár hogy ide nem tudom felrakni nekem is naon tetszik mit tetszik egyenesen imádom
gajan mester ismét remekelt már annyira kíváncsi vagyok milyen lesz az összkép ha majd teljesen kész lesz.
davidzs írta:Üdv srácok!
Andris tegnap hogy értél haza? Megúsztad az esőt vagy épp ellenkezőleg nem úsztad meg szárazonHa jösz Egerbe csörögj rám.
davidzs írta:Óóóóó köszi köszi kösziAndris írta:Gajan, még egyszer köszönjük a segítséged. Egy szarvas sem jött elénk.Gondolom ez köszönhető Zoltya kipuf . . -nak.![]()
Zsolt a motorod brutálisan szép lesz.A tükrök egyszerűen csodálatosaknaponta vagy ötvenszer megnézem a fotókat kár hogy ide nem tudom felrakni nekem is naon tetszik mit tetszik egyenesen imádom
gajan mester ismét remekelt már annyira kíváncsi vagyok milyen lesz az összkép ha majd teljesen kész lesz.
szia..Dino írta:Gajan 2005 ös Factoryra hátsó sárvédő érdekelne, és a fejidom melletti Carbon idom, ára és szállítási határideje. Előre is köszönöm:
Dino
gajan írta:szia..Dino írta:Gajan 2005 ös Factoryra hátsó sárvédő érdekelne, és a fejidom melletti Carbon idom, ára és szállítási határideje. Előre is köszönöm:
Dino
jelen pillanatban halott vagyok, és el is temettek....de az biztos, hogy 1-hónapon belül semmit nem tudok vállalni.....ha utána is jó, akkor beszélünk róla...
gajan írta:szia..Dino írta:Gajan 2005 ös Factoryra hátsó sárvédő érdekelne, és a fejidom melletti Carbon idom, ára és szállítási határideje. Előre is köszönöm:
Dino
jelen pillanatban halott vagyok, és el is temettek....de az biztos, hogy 1-hónapon belül semmit nem tudok vállalni.....ha utána is jó, akkor beszélünk róla...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég