Feltöltöltöd egy ingyenes tárhelyre. És onnan belinkeled.... bassaz meg... tökre beboroztam.... szal majd kitalálok ám vlami izét. ahova tudtok feltölteni. csak ki kell találnom
Kenyér írta:Feltöltöltöd egy ingyenes tárhelyre. És onnan belinkeled.... bassaz meg... tökre beboroztam.... szal majd kitalálok ám vlami izét. ahova tudtok feltölteni. csak ki kell találnom
Na figyi VBK! Ezt én értem, de ha így csinálom, akkor csak kicsiben kerül fel, majd úgy lehet megnyitni. Úgy nem tudok felrakni, mint ti? Hogy nagyban van itt a kép és nem kell linkelni.
Kenyér írta:Feltöltöltöd egy ingyenes tárhelyre. És onnan belinkeled.... bassaz meg... tökre beboroztam.... szal majd kitalálok ám vlami izét. ahova tudtok feltölteni. csak ki kell találnom
Na figyi VBK! Ezt én értem, de ha így csinálom, akkor csak kicsiben kerül fel, majd úgy lehet megnyitni. Úgy nem tudok felrakni, mint ti? Hogy nagyban van itt a kép és nem kell linkelni.
képfeltöltésnél négy linket ad meg, ebből a legutolsót, a direkt linket kell használni
A nyilatkozatodra gondolsz? Ahhoz már egyszer gratuláltam egy hozzászólásban, de megérdemled még1szer! Gratula, jó a cikk, a képek, s megható hogy rólunk is nyilatkoztál! Már kinyomtattam!
Kenyér írta:Helyes mihír felétek? itt kezd beköszönteni a szaridő... ma is tiszta szürke már miden
Hát vasárnap mi is átfagytunk a tesómmal, de még reménykedünk pár kerülőben az idén. Amúgy Peti eladta a Kawasakit, s készül venni valamit . . . valami újabb zöldséget
Kenyér írta:Helyes mihír felétek? itt kezd beköszönteni a szaridő... ma is tiszta szürke már miden
Hát vasárnap mi is átfagytunk a tesómmal, de még reménykedünk pár kerülőben az idén. Amúgy Peti eladta a Kawasakit, s készül venni valamit . . . valami újabb zöldséget
beszéld rá egy v2-re! Mesmeg lehet megyünk pénteken párkányba....
Kenyér írta:Mindenképp;) A csvargástopikban ott a terv. megmondom őszintén, én nehiszem hogy elmegyek addig... messzevan és sötét,hideg lenne mire hazérnénk
Elhiszem, vagyis én is észrevettem. Hiába van napközben napsütés és meleg, este jön a tél Amúgy a motor már OK? Azzal mész?
Igazából még hozzá sem nyúltam. fényezés, meg az index ami gáz. teljesen üzemképes! Neked viszont oda kellet volna adni petinek egy körre a MIllét, had szeressen bele
Kenyér írta:Igazából még hozzá sem nyúltam. fényezés, meg az index ami gáz. teljesen üzemképes! Neked viszont oda kellet volna adni petinek egy körre a MIllét, had szeressen bele
zsülM900 írta:hát szerintem ő menthetetlen, csak ne 600ast vegyen megin!
Ugyan.. előtte én is sornégyet kergettem. megvoltam győződve, hogy az a tut. de igazából mind2őnek van előnye és hátránya. ki kell próbálni mindent.Egyszer élünk