-Nos,már futólag említettem a dolgot,de most leírom végre
Arról lenne szó,hogy a Balatonboglári aprilia kereskedésnek a tulaja Németh Péter,felajánlott a fórumtagoknak és feleség,barátnő ,egy összeröffenést a szalonnál ahol Ő főzne nekünk valami jót (nagyon jól főz ) A helyszín kiváló,hisz a 7-es főút mellett van,és bőven van hely a motoroknak és nekünk is a cég parkolójában Ez az egész április 25-én szombaton lenne,ami jó alkalom egy motorozásra,és a személyes találkozásra is A kajával nem lesz gond,hiszen én leszek a szakács segédje ,természetesen aki alkoholt fogyaszt annak nézünk valahol valami szállást,szóval lenne jó hangulat Annyi kérése van,hogy a létszámot majd április 10-e körül kéne tudnia a kaja mennyisége miatt;)
Aki szállást igényelne mert inni szeretne szóljon és nézünk jó helyet,azt minél elöbb tudnunk kéne Április elején elkezdjük összeírni a névsort,így kérte Peti
annyira szét voltam (vagyok) esve, hogy 4 előtt nem sikerült elindulni. Megtudtuk, milyen sötét van Szlovákiában a jó kis sötét plexivel... majd holnap részletezem.....
Kedves motoros barátaim! Idén ismét egy szezon eleji közös motorozásra invitállak benneteket, találkozzunk a jól bevált helyszínen, a tihanyi kompkikötőben április 4-én, szombaton délben. Aki Pest felől szeretne csoportosan lejutni, nos őket tíz óráig várom az M1M7 közös bevezetőjéhez az ÖMV melletti McDonald's parkolójában. A haditerv a szokásos beszélgetős környéken rövidet gurulós, valahová kajálni beülős megoldás. Várok szeretettel mindenkit! A TL és az RSV klub remélhetőleg több arccal is képviseli majd magát [O01] Akinek kérdése van keressen nyugodtan Peti 06702493460
Kedves motoros barátaim! Idén ismét egy szezon eleji közös motorozásra invitállak benneteket, találkozzunk a jól bevált helyszínen, a tihanyi kompkikötőben április 4-én, szombaton délben. Aki Pest felől szeretne csoportosan lejutni, nos őket tíz óráig várom az M1M7 közös bevezetőjéhez az ÖMV melletti McDonald's parkolójában. A haditerv a szokásos beszélgetős környéken rövidet gurulós, valahová kajálni beülős megoldás. Várok szeretettel mindenkit! A TL és az RSV klub remélhetőleg több arccal is képviseli majd magát [001] Akinek kérdése van keressen nyugodtan Peti 06702493460