Kisg bakker... Ottvoltam nállatok és nem szóltál, hogy vegyek a hátsó lámpámba izzót. kiégett a helyzetjelzőm Megyek jövő7 csütörtökön megint, ugyan emlékeztess már rá!
Kenyér írta:Kisg bakker... Ottvoltam nállatok és nem szóltál, hogy vegyek a hátsó lámpámba izzót. kiégett a helyzetjelzőm Megyek jövő7 csütörtökön megint, ugyan emlékeztess már rá!
Jól van papa! Amúgy ne haragudj rám, de a gondolatolvasó tanfolyamra még csak most járok, így még nem mindig vagyok a helyzet magaslatán. Ezért is én kérek elnézést!! BAKKKKEEERRR
Zolee megnéztem, faxa! Csak nemtom melyik kell a hátsó lámpába! Motorszerelései hozzáértésem nulla! Viszont ma pattintittam a vasra Conti race attack-ot! Kíváncsivagyok, me nagyon dícsérték! Asszem erről tesztet írok!
Kenyér írta:Zolee megnéztem, faxa! Csak nemtom melyik kell a hátsó lámpába! Motorszerelései hozzáértésem nulla! Viszont ma pattintittam a vasra Conti race attack-ot! Kíváncsivagyok, me nagyon dícsérték! Asszem erről tesztet írok!
Emlékeim szerint neked 21/5W-os van. Mind a két oldali lámpád fék és helyzetjelző is ugye? A tesztet várjuk, én anno az SV-n Road attack-ot tettem előre, de csak kb. 300km-et mentem vele majd eladtam, így én nem írok tesztet róla. De addig jó volt És az ára is baráti.
Kisg írta:Emlékeim szerint neked 21/5W-os van. Mind a két oldali lámpád fék és helyzetjelző is ugye? A tesztet várjuk, én anno az SV-n Road attack-ot tettem előre, de csak kb. 300km-et mentem vele majd eladtam, így én nem írok tesztet róla. De addig jó volt És az ára is baráti.
Hát szedd szét a hátsót, biztos 2 szálas izzó van benne 21/5w. Akkor olyat vegyél! Vidd el boltba az izzót, oszt mond meg "aggyatok ijet csak ledeset, vazzeg".
Nekem most hátul Sport Attac van fenn, szépen tapad, no nem úgy mint a Pilot power, de finom kis gumi és nem nagyon kopik! Elől Pilot power van, azzal legalább lehet fékezni!
Pont a tapadás miatt vettem a sport helyett, a race-t. Teljesen más a profilja, és oldalt már semmi minta nincs rajta. Néztem teszteket. a gumi elméletileg többet tud mint én