Kezdek irigykedni! Többségbe kerültek a piros Futurák! Ugyanez a szín volt a Pegasom, imádtam, de Futrinkára ezüstszínben akadtam, de attól ugyanúgy szeretem! Sok szerencsét a géphez, tapasztalatcserére meg itt leszünk...Tommi86 írta:blazed írta:Szia Tamás!Tommi86 írta:Sziasztok Rst tulajok,
Bézi Tamás vagyok, múlt héten én is boldog Aprilia tulaj lettem. Gondoltam csatlakozok hozzátok. Én Mogyoródon lakom, mellesleg motorszerelő is vagyok, bár már csak hobby szinten szerelgetek, de van egy műhelyem. Ennek ellenére, a közel jövőben felkeresem a Polyák Lacit sok jót hallottam róla és van egy két dolog amit meg kell csinálni a motoron. Megpróbálok képet is csatolni a bejegyzéshez
Gratula a motorhoz, nagyon szép, láva narancs mint az enyémÉn 9.kerületi vagyok, ha szeretnéd valamikor jövő héten amikor jó idő lesz kiugrok Mogyoródra, megnézném a motorod és elmondanám az én tapasztalataimat eddig a motorral, bár még csak ~2300km-t tettem meg vele, sokat tanultam róla
Külföldről hoztad be?
Üdv
Balázs
Szia Balázs,
Az nagyon jó lenne. Nem a moci magyar volt. A második tulajtól vettem. 41000 km van benne. Egy nagyon rendes fickó volt az előző tulaj, de majd elmesélem akkor.
Tomi
Üdv: István