pilota67 írta:Látom, végre gurulsz! A kipufogód hátsó dobja még eredeti állapotban van, vagy ki van műtve a belseje? A videóból nem tudtam megállapítani...
A szoftvert én lecseréltettem a Lacival, de néha kicsit bánom... lehet hogy néhány hónapig így kellene használnod hogy kiismerd. Pont az veszett el az új beállítással, amire egy túramotornak szüksége van, az alacsonyabb fordulattartományban lágyan, finomabban reagált, és ha jól emlékszem 6ezres fordulat környékén van egy jól érezhető hátbarugás, ahol átmegy sportmotorba!!!! Bezzeg most az új szoftver gondolom az rsv gyujtástérképét kapta, végig egyenletesen húz mint egy bivaj, és különösen két főben, felpakolva, pláne lassú tempónál nem nagyon praktikus az agilis viselkedésű motor. Pláne hogy kiment az egyik gyujtótrafóm tavaly, kész szenvedés volt lassan menni, de miután kicseréltem, akkor sem lett olyan mint az eredeti szoftverrel. Néha azon gondolkodom, hogy visszarakatom, hisz több kmt használjuk túrázásra kettesben, mint egyedül, de ha csapatni akarok, csak odahúzom neki a magasabb fordulatra. Pályára nem hiszem hogy megyek vele, vagy ha igen, kötelezően le kell szerelni előtte a középsztendert, mert a hétköznapi használatban is leér tempósabb kanyarban...
Teljesen gyári a kipufogó rendszer, nincs kiherélve.
Érdekes amit mondasz az ECU-val kapcsolatban. Nekem is tetszik az, hogy a motorral lehet nagyon 'nagypapásan' is közlekedni ha épp arra van szükség, azt mondod, hogy az új térképpel nagyon ideges lesz a motor? Azt olvastam pedig, hogy fényévekkel jobban adagolható lesz a gáz, jelenleg ha elveszem majd utána újra gyorsítok picit (főleg városi tempónál), szinte lehetetlen olyan finoman tekerni a gázkart, hogy ne rántson egyet a motor. A kuplung csúsztatásával persze ki lehet ezt is védeni de nem akarom kinyírni a kuplungomat emiatt.
Igen a középsztender eléggé könnyen leér, tapasztaltuk

először azt hittem, hogy lóg kicsit és nem húzza vissza rendesen a rugó de megnéztem és bizony jó az a rugó, koppig felhúzza úgyhogy nem egy rossz ötlet leszerelni. Amúgy sem nagyon használom, nem vagyok egy vézna, gyenge gyerek de eddig csak egyszer sikerült felrakni középsztenderre. A garázsban ahol tárolom műgyantával bevont beton burkolat van és elcsúszik a lába hiába állok rá mind a 85 kilómmal.
Múlt hét csütörtök délután óta még mindig keszin van a gép, tegnap felhívtam őket hogy mégis mizu. Állítólag most ott tartanak, hogy kicserélték az olajat 15w50re ahogy kértem, leszedték az oldalidomokat, letisztítják a teljes blokkot majd tesztelgetik, hogy hol van olajfojás. Elvileg a jövő héten kész. Legyen úgy!