plazer írta:Engem az érdekel ha jól látom ketten voltatok, hogy féltetek el a tanktáskában, meg a két kis oldaltáskában?
Igazából pont belefértünk. Vittem lakatokat is,szóval úgymond több cuccot vittünk mint amire szükségünk volt.
Akkor jol pakoltok, en volt hogy mindhárom dobozban vittem cuccot es egyedül voltam. Igaz abban volt egy komplett camping szett is
3-4 napra a 3 táska kettőnknek teljesen elég. Mondjuk ha nagyobb szabású lenne az akció tuti kellene még valami.
Végül is hasonló én 8 napra vittem a cuccokat + sátor, hálózsák, matrac stb
Mindenesetre az biztos hogy minden dobozt meg lehet tölteni, főleg ha elkezd az ember pakolni még ez még az aztán fullon van.
Tank táska: nekem csak egy szuper Mini givi tanklock van de abban csak iratok, pénz, telefonok, kamera stb van
alföldi írta:Egész sok cucc belefér a cipzár miatt/2-3 napra ruha simán/ . Mondjuk ez nem a gyári táskája?
Szerintem erre gyárilag csak tanktáska volt. Láttam már minden féle megoldást rá, utólagos konzol, hátsó ülés helyére pattintható konzol doboz tartó platnival (utassal nyilván nem opció) stb de hát a Tuono-nak nem a pakolás az előnyös tulajdonsága.
Ha az kell akkor tényleg Caponord-ot kell venni helyette.
alföldi írta:Egész sok cucc belefér a cipzár miatt/2-3 napra ruha simán/ . Mondjuk ez nem a gyári táskája?
Szerintem erre gyárilag csak tanktáska volt. Láttam már minden féle megoldást rá, utólagos konzol, hátsó ülés helyére pattintható konzol doboz tartó platnival (utassal nyilván nem opció) stb de hát a Tuono-nak nem a pakolás az előnyös tulajdonsága.
Ha az kell akkor tényleg Caponord-ot kell venni helyette.
Hátra nekem is konzol van csinálva a 2db oldaltáskához. A tankra viszont van tankbőr és ahhoz bepattintható táska
Kokewa írta:Sziasztok! Tudtok valakit ajánlani,aki chip tuningal foglalkozik és jól is dolgozik? Fejér megye előnybe. Caponord ETV 1000-ről lenne szó.
Mit szeretnél egy Capo-val? Nem lesz jobb ha elkezded piszkálni, de ha már mindenképp akkor Polyák Laci neki van hozza gyári axon gépe Abonyban.
Ha igazán durvát akarnál lehet RSV blokkot csinálni bele, de akkor a többi részhez is hozza kell majd nyúlni.
Sziasztok kedves fórumózók.
Szeretnék a capomra egy hűtő védő rácsot tudnátok valakit aki segitene a beszerzésben vagy esetleg a legyártásban?
Köszönöm előre is!
Istvan87 írta:Sziasztok kedves fórumózók.
Szeretnék a capomra egy hűtő védő rácsot tudnátok valakit aki segitene a beszerzésben vagy esetleg a legyártásban?
Köszönöm előre is!
A visszatérő üzemanyagcsövem folyamatosan (már másodszor) eldurran!
Van rá valakinek ötlete, mi lehet a probléma?
Segítséget előre is köszönöm!
Az üzemanyag csövek sajnos szarok voltak ezeken gyárilag meg a csatlakozók is. Emiatt több Capo szépen porrá is égett az út mellett. Ha jót akarsz akkor az összes csövek és fittinget ki kell cserélni rendes minőségi darabokra.
Ezek azért már nem mai motorok és az amúgy is szar alkatrészek már ráadásul el is öregedtek.