Ertem enKenyér írta:Akkor pontosítok. Rsv4-el verenyzőknekspedyrs646 írta:mindanyijan azok vagyunkKenyér írta:Versenyzőknek
http://www.serviceaprilia.com/public/racing/Index.asp![]()

Ertem enKenyér írta:Akkor pontosítok. Rsv4-el verenyzőknekspedyrs646 írta:mindanyijan azok vagyunkKenyér írta:Versenyzőknek
http://www.serviceaprilia.com/public/racing/Index.asp![]()
De azt bármiben lefogadom, hogy Torzsa úrral motoroztok közösenRonin írta:Sziasztok, lassan 4 hónapja hajtok egy RSV4 R APRC -t , unique érzés egy apriliával menni , ez előtt mindig kaptam az alkalmon ha egy tuno vagy mille nyergébe pattanhattam. A V2 sose állt közel a szívemhez eléggé , de V4-el nagyon jó barátok lettünk.
Többnyire japó gépeket hajtottam az elmult 6 évben mióta jogsim van. Szerencsére túl éltem az idióta vagánykodós hülyegyerek korszakot és bennem van már több mint 100.000 km. Ideje korán ráébredtem a versenypálya nyújtotta lehetőségre mint hely a száguldás kiélése célából.
Tapasztalom, hogy magyarországon a szervízháttér és szervízlehetőség valami iszonyat csapnivaló aprilia tekintetében. A budapesti piaggio ami elméletileg aprilia szervízháttérel is bír szlovákiában van bejelentve a szervízesüket sose lehet elérni és nem hozzáértő....
Nagyon király lenne ha fellehetne lendíteni a márka hírnevét idehaza pl aprilia track day-s eket szervezni a hungaroringen vagy nagyobb szabású találkozókat közös guruláskora. Egyenlőre új vagyok és sajnos nem is nagyon ismerek olyat aki itt Debrecen környékén aprilia tulaj lenne.
Üdv
Gratula és üdv. köztünkRonin írta:Sziasztok, lassan 4 hónapja hajtok egy RSV4 R APRC -t , unique érzés egy apriliával menni , ez előtt mindig kaptam az alkalmon ha egy tuno vagy mille nyergébe pattanhattam. A V2 sose állt közel a szívemhez eléggé , de V4-el nagyon jó barátok lettünk.
Többnyire japó gépeket hajtottam az elmult 6 évben mióta jogsim van. Szerencsére túl éltem az idióta vagánykodós hülyegyerek korszakot és bennem van már több mint 100.000 km. Ideje korán ráébredtem a versenypálya nyújtotta lehetőségre mint hely a száguldás kiélése célából.
Tapasztalom, hogy magyarországon a szervízháttér és szervízlehetőség valami iszonyat csapnivaló aprilia tekintetében. A budapesti piaggio ami elméletileg aprilia szervízháttérel is bír szlovákiában van bejelentve a szervízesüket sose lehet elérni és nem hozzáértő....
Nagyon király lenne ha fellehetne lendíteni a márka hírnevét idehaza pl aprilia track day-s eket szervezni a hungaroringen vagy nagyobb szabású találkozókat közös guruláskora. Egyenlőre új vagyok és sajnos nem is nagyon ismerek olyat aki itt Debrecen környékén aprilia tulaj lenne.
Üdv
Kenyér írta:De azt bármiben lefogadom, hogy Torzsa úrral motoroztok közösenRonin írta:Sziasztok, lassan 4 hónapja hajtok egy RSV4 R APRC -t , unique érzés egy apriliával menni , ez előtt mindig kaptam az alkalmon ha egy tuno vagy mille nyergébe pattanhattam. A V2 sose állt közel a szívemhez eléggé , de V4-el nagyon jó barátok lettünk.
Üdv
köszönöm!RSVRocky írta:Gratula és üdv. köztünkRonin írta:Sziasztok, lassan 4 hónapja hajtok egy RSV4 R APRC -t , unique érzés egy apriliával menni , ez előtt mindig kaptam az alkalmon ha egy tuno vagy mille nyergébe pattanhattam. A V2 sose állt közel a szívemhez eléggé , de V4-el nagyon jó barátok lettünk.
Üdv![]()
A vas gyönyörű
Lacikát kérdezd meg, azt hiszem neki van Debrecen felé kontakt: +36703896486Ronin írta:Sziasztok!
Valaki nem tud/ismer valakit nyíregyháza és debrecen vagy a keleti régióban , akinek van aprilia diagnosztikai kütyüje?!
Köszönöm, de úgy néz ki találtam , Oláh Józsi, most érkezet 1 -2 hete haza az Axon kütyűje olaszból , dealer szintű regisztráció van rajta és a legfrissebb update ami apriliákhoz létezhet.Kenyér írta:Lacikát kérdezd meg, azt hiszem neki van Debrecen felé kontakt: +36703896486Ronin írta:Sziasztok!
Valaki nem tud/ismer valakit nyíregyháza és debrecen vagy a keleti régióban , akinek van aprilia diagnosztikai kütyüje?!
egy emberről beszéltek, Lacitól is Oláh Józsi számát kaptad volna megRonin írta:Köszönöm, de úgy néz ki találtam , Oláh Józsi, most érkezet 1 -2 hete haza az Axon kütyűje olaszból , dealer szintű regisztráció van rajta és a legfrissebb update ami apriliákhoz létezhet.Kenyér írta:Lacikát kérdezd meg, azt hiszem neki van Debrecen felé kontakt: +36703896486Ronin írta:Sziasztok!
![]()
Szia!plazer írta:egy emberről beszéltek, Lacitól is Oláh Józsi számát kaptad volna megRonin írta:Köszönöm, de úgy néz ki találtam , Oláh Józsi, most érkezet 1 -2 hete haza az Axon kütyűje olaszból , dealer szintű regisztráció van rajta és a legfrissebb update ami apriliákhoz létezhet.Kenyér írta:Lacikát kérdezd meg, azt hiszem neki van Debrecen felé kontakt: +36703896486Ronin írta:Sziasztok!
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég