Üdv újra köztünk*THOR* írta:Hát napsütéses szép jó reggelt minden kedves apriliásnak (ISMÉT)
Visszatértem köreitekbe... csak nem a Tuonoval, amit eladtam, hanem egy gyönyörű Dorsoduróval!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()

Üdv újra köztünk*THOR* írta:Hát napsütéses szép jó reggelt minden kedves apriliásnak (ISMÉT)
Visszatértem köreitekbe... csak nem a Tuonoval, amit eladtam, hanem egy gyönyörű Dorsoduróval!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
És 1.2 vagy 750 ?*THOR* írta:Hát napsütéses szép jó reggelt minden kedves apriliásnak (ISMÉT)
![]()
![]()
![]()
![]()
én is erre gyanakszom, de utánna cseréltek rajta gumikat mert azok alig használtak, bár a tank üres volt....Kenyér írta:Belemotoroztak gyorsan 100.000km-ert ?![]()
![]()
hűha na ezt szerintem nem lesz egyszerű szerezni! ha te szedted ki hol a tied? amúgy szerintem ebay, bontva esélytelen, gyárilag szerintem meg irgalmatlan áron vanmatyusgabo írta:Halló! bármi tipp, hogy honnan tudok katalizátort szerezni a 750 es dorsómhoz? használt is jó ha valakinek van a polcon átvenném. képen létszik mi érdekel pontosan. (ugyanis az egyémből kiszedtük de azóta rákerült a MIWW és így már rettenet büdös, hogy semmi katalizátor nincs benne)
https://dl.dropboxusercontent.com/u/393 ... izator.png
Szia.matyusgabo írta:Halló! bármi tipp, hogy honnan tudok katalizátort szerezni a 750 es dorsómhoz? használt is jó ha valakinek van a polcon átvenném. képen létszik mi érdekel pontosan. (ugyanis az egyémből kiszedtük de azóta rákerült a MIWW és így már rettenet büdös, hogy semmi katalizátor nincs benne)
Ebayen van egy bontott, gondolom az lesz a megoldas... Az enyemet a flex oldotta megplazer írta:hűha na ezt szerintem nem lesz egyszerű szerezni! ha te szedted ki hol a tied? amúgy szerintem ebay, bontva esélytelen, gyárilag szerintem meg irgalmatlan áron vanmatyusgabo írta:Halló! bármi tipp, hogy honnan tudok katalizátort szerezni a 750 es dorsómhoz? használt is jó ha valakinek van a polcon átvenném. képen létszik mi érdekel pontosan. (ugyanis az egyémből kiszedtük de azóta rákerült a MIWW és így már rettenet büdös, hogy semmi katalizátor nincs benne)
matyusgabo írta:Ebayen van egy bontott, gondolom az lesz a megoldas... Az enyemet a flex oldotta megplazer írta:hűha na ezt szerintem nem lesz egyszerű szerezni! ha te szedted ki hol a tied? amúgy szerintem ebay, bontva esélytelen, gyárilag szerintem meg irgalmatlan áron vanmatyusgabo írta:Halló! bármi tipp, hogy honnan tudok katalizátort szerezni a 750 es dorsómhoz? használt is jó ha valakinek van a polcon átvenném. képen létszik mi érdekel pontosan. (ugyanis az egyémből kiszedtük de azóta rákerült a MIWW és így már rettenet büdös, hogy semmi katalizátor nincs benne)
Enyémbe se se volt, nézz bele egy univerzálist
Nekem a tuonoban nincs de semmi szaga.Biztos a katalizátor miatt büdös?matyusgabo írta:Halló! bármi tipp, hogy honnan tudok katalizátort szerezni a 750 es dorsómhoz? használt is jó ha valakinek van a polcon átvenném. képen létszik mi érdekel pontosan. (ugyanis az egyémből kiszedtük de azóta rákerült a MIWW és így már rettenet büdös, hogy semmi katalizátor nincs benne)
A büdös alatt mit értünk????gyulu írta:Nekem a tuonoban nincs de semmi szaga.Biztos a katalizátor miatt büdös?matyusgabo írta:Halló! bármi tipp, hogy honnan tudok katalizátort szerezni a 750 es dorsómhoz? használt is jó ha valakinek van a polcon átvenném. képen létszik mi érdekel pontosan. (ugyanis az egyémből kiszedtük de azóta rákerült a MIWW és így már rettenet büdös, hogy semmi katalizátor nincs benne)
ilyen erős "motorszag" (csajom így hívja) az a jó égett benzines illat amit átvesz a ruhám és egész nap érezni rajtam.*THOR* írta:A büdös alatt mit értünk????gyulu írta:Nekem a tuonoban nincs de semmi szaga.Biztos a katalizátor miatt büdös?matyusgabo írta:Halló! bármi tipp, hogy honnan tudok katalizátort szerezni a 750 es dorsómhoz? használt is jó ha valakinek van a polcon átvenném. képen létszik mi érdekel pontosan. (ugyanis az egyémből kiszedtük de azóta rákerült a MIWW és így már rettenet büdös, hogy semmi katalizátor nincs benne)
Csak mert én pont ezen gondolkodom, hogy kipattintom én is onnan a kat-ot.
En elosszor a katit szedtem ki meg kapta a sportszuro betetet. Sokkal agresszivabb lett, hangja nem igazan valtozott a gyari dobok miatt. Aztan jott a ket mivv dob. Brutal lett. Elso dolgom volt kiszedni a szukitot. Nagyon agressziv es rettenet hangos de egyszerre szep is a hangja. Nem repedt fazek kokany hang. Langot meg sosem lattam kijonni belole, pedig a multkor szurkuletben mentem a motorom mogott... A nyitott dobot sose probaltam katalizatorral de biztos, hogy agresszivabb lesz ha kiveszed.*THOR* írta:Hozzá van lőve a kompjúúter??? Értem, hogy poti a gáz, meg okosabb a motor mint egy frissendiplomázott egyetemista, de szerintem át kellene nézni az agyát.
Egyébként ezen kívül milyen előnyöket tapasztaltál katalizátor nélkül? Ahogy írtam, ki szeretném én is venni, de kicsit aggódom, hogy a két nyitott arrow-ból vajon mekkora lángok csapnának ki???? Na meg hogy ordítana?!?!?!
Tuono sem köpött lángokat, max egy-egy nagyon picit de a dorsonak sokkal nagyobb kanyar van a leömlőjében a dob előtt. Ha meg azzal játszol hogy gázfröccs, gázfröccs, gázfröccs egymás után sokszor akkor katalizátorral meg mindennel együtt is tud lángot köpni. De ez nem baj semmi baja nem lesz se a motornak sem semminek.matyusgabo írta:En elosszor a katit szedtem ki meg kapta a sportszuro betetet. Sokkal agresszivabb lett, hangja nem igazan valtozott a gyari dobok miatt. Aztan jott a ket mivv dob. Brutal lett. Elso dolgom volt kiszedni a szukitot. Nagyon agressziv es rettenet hangos de egyszerre szep is a hangja. Nem repedt fazek kokany hang. Langot meg sosem lattam kijonni belole, pedig a multkor szurkuletben mentem a motorom mogott... A nyitott dobot sose probaltam katalizatorral de biztos, hogy agresszivabb lesz ha kiveszed.*THOR* írta:Hozzá van lőve a kompjúúter??? Értem, hogy poti a gáz, meg okosabb a motor mint egy frissendiplomázott egyetemista, de szerintem át kellene nézni az agyát.
Egyébként ezen kívül milyen előnyöket tapasztaltál katalizátor nélkül? Ahogy írtam, ki szeretném én is venni, de kicsit aggódom, hogy a két nyitott arrow-ból vajon mekkora lángok csapnának ki???? Na meg hogy ordítana?!?!?!
Bocsi az ekezetekert de telefonrol eleg nyugos potyogni :/
A db killer nekem is hasznos volt az 5.000 km es turan 2 eve. Es most is jo lesz a garda tohoz vezeto utonplazer írta:Tuono sem köpött lángokat, max egy-egy nagyon picit de a dorsonak sokkal nagyobb kanyar van a leömlőjében a dob előtt. Ha meg azzal játszol hogy gázfröccs, gázfröccs, gázfröccs egymás után sokszor akkor katalizátorral meg mindennel együtt is tud lángot köpni. De ez nem baj semmi baja nem lesz se a motornak sem semminek.matyusgabo írta:En elosszor a katit szedtem ki meg kapta a sportszuro betetet. Sokkal agresszivabb lett, hangja nem igazan valtozott a gyari dobok miatt. Aztan jott a ket mivv dob. Brutal lett. Elso dolgom volt kiszedni a szukitot. Nagyon agressziv es rettenet hangos de egyszerre szep is a hangja. Nem repedt fazek kokany hang. Langot meg sosem lattam kijonni belole, pedig a multkor szurkuletben mentem a motorom mogott... A nyitott dobot sose probaltam katalizatorral de biztos, hogy agresszivabb lesz ha kiveszed.*THOR* írta:Hozzá van lőve a kompjúúter??? Értem, hogy poti a gáz, meg okosabb a motor mint egy frissendiplomázott egyetemista, de szerintem át kellene nézni az agyát.
Biztos hogy sokkal hangosabb lesz de nem a katalizátor miatt, illetve azért jó ha van db killered pl ha hosszú útra mész lehet hogy ami egy 100km-en még nagyon állat és szereted a hangot hosszabb távon fülcsengést fog okozni.
matyusgabo írta:Nekem is benne van a motorban ha úgy van bármikor be tudom dobni 3 perc az egész - plusz ha olyan helyre megy az ember kell is vagy jön a büntiplazer írta:Tuono sem köpött lángokat, max egy-egy nagyon picit de a dorsonak sokkal nagyobb kanyar van a leömlőjében a dob előtt. Ha meg azzal játszol hogy gázfröccs, gázfröccs, gázfröccs egymás után sokszor akkor katalizátorral meg mindennel együtt is tud lángot köpni. De ez nem baj semmi baja nem lesz se a motornak sem semminek.matyusgabo írta:En elosszor a katit szedtem ki meg kapta a sportszuro betetet. Sokkal agresszivabb lett, hangja nem igazan valtozott a gyari dobok miatt. Aztan jott a ket mivv dob. Brutal lett. Elso dolgom volt kiszedni a szukitot. Nagyon agressziv es rettenet hangos de egyszerre szep is a hangja. Nem repedt fazek kokany hang. Langot meg sosem lattam kijonni belole, pedig a multkor szurkuletben mentem a motorom mogott... A nyitott dobot sose probaltam katalizatorral de biztos, hogy agresszivabb lesz ha kiveszed.*THOR* írta:Hozzá van lőve a kompjúúter??? Értem, hogy poti a gáz, meg okosabb a motor mint egy frissendiplomázott egyetemista, de szerintem át kellene nézni az agyát.
Biztos hogy sokkal hangosabb lesz de nem a katalizátor miatt, illetve azért jó ha van db killered pl ha hosszú útra mész lehet hogy ami egy 100km-en még nagyon állat és szereted a hangot hosszabb távon fülcsengést fog okozni.
A db killer nekem is hasznos volt az 5.000 km es turan 2 eve. Es most is jo lesz a garda tohoz vezeto uton
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég