Van 1pár Akrapovic dobom összekötővel bilincsel szép állapotban!
Van 1pár gyári fekete karcmentes
Van régi Mille SP Titanium sérült volt de ki van javítva
1db jobbos 2006os sérült de javítható
Van most bontott alkatrészem elég sok. Blokk is van 2db szétszedve...
Üléspúpok,ülés(2006--)
Idomok(2004---)
stb...
Ha valakinek kell valami inkább hivjon mert ritkán jutok fel ide sajnos
Prfactory vagy Tzoli ők tudni fognak segíteni gyorsabb lesz telón mint ha itt várod a választ mert ki tudja mikor van idejük a mestereknek még netezni is a munka mellett
Van egy 2008-as aprilia shiver 750 motorom, amit nem rég vásároltam és ma reggel a gumikat nézegetve láttam az első gumi jobb oldalfala fénylik...
Hát sajnos olajos lett és vagy lengéscsillapító vagy fék -olaj lehet rajta....
Tudtok ajánlani Miskolcon vagy környékén szerelőt, aki látott már ilyen motort vagy inkább érdemes elmenni bárhova csak értsenek a típushoz?
Van egy 2008-as aprilia shiver 750 motorom, amit nem rég vásároltam és ma reggel a gumikat nézegetve láttam az első gumi jobb oldalfala fénylik...
Tudtok ajánlani Miskolcon vagy környékén szerelőt, aki látott már ilyen motort vagy inkább érdemes elmenni bárhova csak értsenek a típushoz?
Nem vagy túl szerencsés helyen Polyák Laci Abonyban van, TZoli Budán, Oláh Józsi Debrecenben.... többi meg nem ért hozzá.
Én máshoz nem vinném az biztos nekem is több mint 100km Abony mégis oda viszem.
Nem vagy túl szerencsés helyen Polyák Laci Abonyban van, TZoli Budán, Oláh Józsi Debrecenben.... többi meg nem ért hozzá.
Én máshoz nem vinném az biztos nekem is több mint 100km Abony mégis oda viszem.
A Debrecen még nem lenne olyan messze az megoldható kb. 100-120km.
Meg tudnád adni a fennt említett Oláh Józsi elérhetőségét?
Van 1pár Akrapovic dobom összekötővel bilincsel szép állapotban!
Van 1pár gyári fekete karcmentes
Van régi Mille SP Titanium sérült volt de ki van javítva
1db jobbos 2006os sérült de javítható
Van most bontott alkatrészem elég sok. Blokk is van 2db szétszedve...
Üléspúpok,ülés(2006--)
Idomok(2004---)
stb...
Ha valakinek kell valami inkább hivjon mert ritkán jutok fel ide sajnos
Vegyétek az spt az a tuti
"Magasabb rendű világpolgár tudat kerített minket hatalmába!
.... azaz még mindig részegek vagyunk és b@szni akarunk!"
"Olyan vagyok mint Isten. Mindenki tudja,hogy létezem de még senki sem látott"
Sloe írta:Most 20w50 repsol volt benne, de igencsak nívó alá ette 5000km alatt. Ja és mennyi a csereperiódusa az olajnak?
Abonyban mennyi a 4L+ szűrő?
A csere periódus ha jol emlékszem gyarilag 8000 de 6000 az ajánlott. Az ar meg jo kérdés nem most voltam csereltetni de kb 10 az olaj meg olyan 2-3e a szűrő ha jol emlékszem.
Sloe írta:Most 20w50 repsol volt benne, de igencsak nívó alá ette 5000km alatt. Ja és mennyi a csereperiódusa az olajnak?
Én max. kétezrenként lecserélem, Kenyér meg 400 km után dobja le.
Ugyan is ennyit megyünk évente
ezért kár motort venni
Volt mikor megvolt évi 15ezer. Most ennyi jut. Azért jó tudni, hogy ott áll a garázsban, és ha van lehetőségem menni, akkor nem csak a sóvárgás marad, hanem ott a motor is
Én max. kétezrenként lecserélem, Kenyér meg 400 km után dobja le.
Ugyan is ennyit megyünk évente
ezért kár motort venni
Volt mikor megvolt évi 15ezer. Most ennyi jut. Azért jó tudni, hogy ott áll a garázsban, és ha van lehetőségem menni, akkor nem csak a sóvárgás marad, hanem ott a motor is