szityyyu írta:
Kezd egy olyan gondolatom lenni, hogy júniusig akkor nem kell motoroznom.
Ne fossa gyorsan es faszan dolgozik es mondom nekem is o csinalta pikk pakk megvan csak most csinaltasd sztem mert egyszert meg fosaz ido plusz neki is tobb ideje can szezonban rogyasig van ott is melo akkor tovabb fog tartani
szityyyu írta:
Ne fossa gyorsan es faszan dolgozik es mondom nekem is o csinalta pikk pakk megvan csak most csinaltasd sztem mert egyszert meg fosaz ido plusz neki is tobb ideje can szezonban rogyasig van ott is melo akkor tovabb fog tartani
Hát de ki szedi szét, érted. Meg nem is biztos, hogy az a baja.
szityyyu írta:
Hát de ki szedi szét, érted. Meg nem is biztos, hogy az a baja.
szityyyu írta:Na megmértem multiméterrel, nem tölt, úgyhogy az óra jó. Indításnál nektek is leesik a feszkó 8V környékére, vagy akksit is vehetek lassan.
8V? Akkor akku is odavan. Ez igy szokott lenni sajnos, Állórész Fesszab. Akku trio
szityyyu írta:Na megmértem multiméterrel, nem tölt, úgyhogy az óra jó. Indításnál nektek is leesik a feszkó 8V környékére, vagy akksit is vehetek lassan.
8V? Akkor akku is odavan. Ez igy szokott lenni sajnos, Állórész Fesszab. Akku trio
Mennyire lenne szabad leesnie?
De hétvégén megfűzöm a cimbimet, átdobjuk az ő fesszabályzóját, remélem csak az lesz a hiba, hogy amit az ebay-ról rendeltem az szar. Viszont akkor kell egy jó. Nincs véletlenül elfekvőben?
Mennyire lenne szabad leesnie?
De hétvégén megfűzöm a cimbimet, átdobjuk az ő fesszabályzóját, remélem csak az lesz a hiba, hogy amit az ebay-ról rendeltem az szar. Viszont akkor kell egy jó. Nincs véletlenül elfekvőben?[/quote]
10-11V-ig lemehet de 8V az durva... Először vegyél egy uj Banner akksit bele és nézd meg ugy mit mutat...
PRFactory írta:Mennyire lenne szabad leesnie?
De hétvégén megfűzöm a cimbimet, átdobjuk az ő fesszabályzóját, remélem csak az lesz a hiba, hogy amit az ebay-ról rendeltem az szar. Viszont akkor kell egy jó. Nincs véletlenül elfekvőben?
10-11V-ig lemehet de 8V az durva... Először vegyél egy uj Banner akksit bele és nézd meg ugy mit mutat... [/quote]
PRFactory írta:Mennyire lenne szabad leesnie?
10-11V-ig lemehet de 8V az durva... Először vegyél egy uj Banner akksit bele és nézd meg ugy mit mutat...
Ja és multiméterrel mérd ne a müszerfalon...[/quote]
Multiméterrel mértem, nincs nagy eltérés amúgy az órához képest.
Mert az új akksival mi lesz? Egyébként megrendeltem, pénteken jön. De az én akksimat 2 hete átdobtuk a haver Tuonojába és ott rendesen 14,2V-ot mutatott járó motornál, tehát nem az akksi a ludas, hogy nincs töltés, csak gondolom hazavágta, hogy így közlekedtem vele egy darabig tavaly nyár végén. De hát szükséges volt. Na mindegy, megfűztem, átcseréljük valószínű szombaton a fesszabályzóját is, akkor már tisztábban látok.