www.rsvforum.com
http://www.rsvforum.com/forumHUN/

Dirtpark
http://www.rsvforum.com/forumHUN/viewtopic.php?f=22&t=155
Oldal: 1 / 1

Szerző:  nitrobi [ 2010. máj. 19., szer. 20:38 ]
Hozzászólás témája:  Dirtpark

Dirtpark: A krosszos mennyország
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zCc21nZ4byg&feature=player_embedded[/youtube]

Itt van Amerika! A Komló-Mecsekjánosi mellett fekvő mx-paradicsomot jenki szakik, konkrétan a Dirt Wurx építette. Világszínvonalú pályák, gyönyörű környezet.
Nem hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a Komló-Mecsekjánosi mellett található Dirtparkot. Azért jöttünk, hogy Németh Kornélról készítsünk egy kisfilmet (ezt is nemsokára láthatjátok), de a táj szépsége elvarázsolt minket, így hát megkértük a pálya tulajdonosát, hogy meséljen kicsit az amerikai álom megszületéséről.

A legprofibb amerikai pályaépítő cég, a Dirt Wurx csapatának kreativitását dicséri ugyanis a látvány. Rich Winkler, cégtulajdonos és gárdája tervezi valamint építi az amerikai szuperkrossz bajnokság valamennyi pályáját, ezen kívül számtalan felkérésük van szerte a világon.
Hoffmann Balázs álmodott egy nagyot, és a nagykutyák nyomába eredt. Két évbe tellett míg kötélnek álltak, az eredmény pedig egy világszínvonalú létesítmény lett. A fejlesztés azonban nem állt meg. Balázs időt és energiát nem sajnálva tökéletesíti álmát: a vizes blokk és az áramellátás kiépítése ezekben a pillanatokban is zajlik.

A napijegy ára, a 2500 Ft úgy is maradéktalanul megéri minden fillérét, ha az ember nem motorozni jön ide. A táj szépsége mindenkit le fog nyűgözni, ebben biztosak vagyunk, mert ez nem egy mocskos krosszpálya, hanem egy csodálatos dirtpark.


Dirtpark számokbanMX
Pályahossz: 2000 m
Kanyarok száma: 17
Akadályok száma: 15

SX
Pálya: Amerikai szabvány szerinti haladó nehézségű

Quad
Pályahossz: 1500 m
Kanyarok száma: 18
Akadályok száma: 20

Napijegy ára: 2500 Ft (online rendelés esetén: 2000 Ft)

További információk: http://www.dirtpark.hu

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/