Gera! Lesd meg a videókat jól,amiket feltöltöttem. próbáld megtanulni a pálya vonalvezetést! Ne az íveket ,arra nem biztos h én vagyok a legjobb alany De a nyomvonalat tessék bemazsolázni. Vasárnap 1:30-at kell menned, különben kitagadlak
Kenyér írta:Gera! Lesd meg a videókat jól,amiket feltöltöttem. próbáld megtanulni a pálya vonalvezetést! Ne az íveket ,arra nem biztos h én vagyok a legjobb alany De a nyomvonalat tessék bemazsolázni. Vasárnap 1:30-at kell menned, különben kitagadlak
Ezt a produkciót élőben fogom végignézni
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?
Kenyér írta:Gera! Lesd meg a videókat jól,amiket feltöltöttem. próbáld megtanulni a pálya vonalvezetést! Ne az íveket ,arra nem biztos h én vagyok a legjobb alany De a nyomvonalat tessék bemazsolázni. Vasárnap 1:30-at kell menned, különben kitagadlak
Feljöhetnél te is pubikám Sok túragépes szokott lenni....
Feljöhetnél te is pubikám Sok túragépes szokott lenni....
Ez az én világom Nézni azért
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?
ZsoltK írta:Mit mondjak? Még 10 sec és megvan a pályacsúcs ...
Menj 1:30 alatt és rájössz, hogy onnantól lefelé pár másodperccel is nagyon tudnak. 1:20 alatt meg igazából istenek futnak, csak nem látszik a bőr alatt.
az1:26 megy fixen. de itt mar lifegett,lebegett a motor. szal kellett egy futóművész,aki megint tekert rajta. megint stabilabb lett a verda. aztan kisert egy gyorsabb srac,es felterlepeztuk a hibaimat. sok mar nincs. fektavon kene nagyon sokat erosodnom. kesobb kezdeni a tavot,es beengedni fekkel a gepet kanyarba. aztmondta vagy 3 mp-t hagyok bent igy. de mar nehez hozni az idot. de elvezetes. ja! eringkupara 1:24el lehet rajthozallni
Kenyér írta:az1:26 megy fixen. de itt mar lifegett,lebegett a motor. szal kellett egy futóművész,aki megint tekert rajta. megint stabilabb lett a verda. aztan kisert egy gyorsabb srac,es felterlepeztuk a hibaimat. sok mar nincs. fektavon kene nagyon sokat erosodnom. kesobb kezdeni a tavot,es beengedni fekkel a gepet kanyarba. aztmondta vagy 3 mp-t hagyok bent igy. de mar nehez hozni az idot. de elvezetes. ja! eringkupara 1:24el lehet rajthozallni
Lehet 10 mp-el jobb idöt menni, de biztos nem egy 7 éves full gyàri V2-es motorral. Lehet egy sor 4-es japoval màsodpercekkel jobbat mennél.
Kenyér írta:az1:26 megy fixen. de itt mar lifegett,lebegett a motor. szal kellett egy futóművész,aki megint tekert rajta. megint stabilabb lett a verda. aztan kisert egy gyorsabb srac,es felterlepeztuk a hibaimat. sok mar nincs. fektavon kene nagyon sokat erosodnom. kesobb kezdeni a tavot,es beengedni fekkel a gepet kanyarba. aztmondta vagy 3 mp-t hagyok bent igy. de mar nehez hozni az idot. de elvezetes. ja! eringkupara 1:24el lehet rajthozallni
Lehet 10 mp-el jobb idöt menni, de biztos nem egy 7 éves full gyàri V2-es motorral. Lehet egy sor 4-es japoval màsodpercekkel jobbat mennél.
a street kategoria gyoztese egy tuono 1:20-al. a sracnak ket napja volt meg. aztmondta boven tartalekon belul motorizott. egyebkent igen. lassan tenyleg hatraltat a relativ nagy tomeg... de ez igy izgalmas.