zoner írta:Tőlem mehetünk ma is. fél 6-ra ott tudok lenni.
Albi írta:basszus, elég szar időt jósolnak jövő keddre...
a mai elmarad autós edzés miatt!
Javíts ki, ha tévedek, de ma Június 19-e van. Az euroring honlapján pedig: - MINDEN kedden és pénteken. Az esti motorozás ára 6.000 Ft. 2009. 06. 18-án - zártkörű rendezvény miatt - elmarad az esti motorozás! 2009. 06. 26-án - autós edzés miatt - elmarad az esti motorozás!
zoner írta:Tőlem mehetünk ma is. fél 6-ra ott tudok lenni.
Albi írta:basszus, elég szar időt jósolnak jövő keddre...
a mai elmarad autós edzés miatt!
Javíts ki, ha tévedek, de ma Június 19-e van. Az euroring honlapján pedig: - MINDEN kedden és pénteken. Az esti motorozás ára 6.000 Ft. 2009. 06. 18-án - zártkörű rendezvény miatt - elmarad az esti motorozás! 2009. 06. 26-án - autós edzés miatt - elmarad az esti motorozás!
igen én is ezen agyaltam, dehát 18-a csütörtök volt, akkor elevele nem rendeznek esti motorozást, ott írja, hogy csak kedden és pénteken. hát nem tudom, lehet írni kének nekik. többnyire gyorsan reagálnak.
Albi írta:igen én is ezen agyaltam, dehát 18-a csütörtök volt, akkor elevele nem rendeznek esti motorozást, ott írja, hogy csak kedden és pénteken. hát nem tudom, lehet írni kének nekik. többnyire gyorsan reagálnak.
Múlt héten és előtte is volt csütörtökön esti motorozás, még voltam is csütörtökön. Amúgy a telefon a leggyorsabb, szexi női hang veszi fel Öcsémet próbálom rábeszélni a mai napra, de nem nagyon hagyja magát (Triumph Sprint ST, még a 955-ös motorral) Hát ha nem jön senki velem, kimegyek egyedül, csak aztán nehogy pofára essek
Albi írta:igen én is ezen agyaltam, dehát 18-a csütörtök volt, akkor elevele nem rendeznek esti motorozást, ott írja, hogy csak kedden és pénteken. hát nem tudom, lehet írni kének nekik. többnyire gyorsan reagálnak.
Múlt héten és előtte is volt csütörtökön esti motorozás, még voltam is csütörtökön. Amúgy a telefon a leggyorsabb, szexi női hang veszi fel Öcsémet próbálom rábeszélni a mai napra, de nem nagyon hagyja magát (Triumph Sprint ST, még a 955-ös motorral) Hát ha nem jön senki velem, kimegyek egyedül, csak aztán nehogy pofára essek
azért remélem kedden is jössz, attól, hogy ma kimész?!?!
zoner írta:Igen. Azért a havi 2 pályázás a minimum. Most az utolsó felébe sűrítettem
Albi írta:azért remélem kedden is jössz, attól, hogy ma kimész?!?!
francba, basztat ez a mai este, mert mivan, ha kedden egész nap esni fog? és most egy ideig nem jutok pálya közelébe, elég sűrű hétvégéink lesznek mostanában.
Hívj fel, ha mégis mész, én kb 1/2 5-kor indulok. 06 70 3977072
Albi írta:francba, basztat ez a mai este, mert mivan, ha kedden egész nap esni fog? és most egy ideig nem jutok pálya közelébe, elég sűrű hétvégéink lesznek mostanában.
zoner írta:Hívj fel, ha mégis mész, én kb 1/2 5-kor indulok. 06 70 3977072
Albi írta:francba, basztat ez a mai este, mert mivan, ha kedden egész nap esni fog? és most egy ideig nem jutok pálya közelébe, elég sűrű hétvégéink lesznek mostanában.
Kenyér írta:Teljesen kizárt. Még nézőnek sem sem időm, sem lém :s
közben beszéltem Pyro haverommal, ő is levonatozott az ország délnyugati csücskébe a barátnőjéhez, tehát nem tudna ma jönni utasnak. jáááj, nem tudom mi legyen..
weheheh. ha meg kedden szakad az eső, bánni fogom, hogy nem ma mentem.
Akkor megyünk pénteken, vagy mittomén... Eringre bármikor ki lehet menni Ez a legjobb bennne
jaja. maradok a keddnél, ha nem esik, akkor megyünk. ha esik maradunk, aztán valamikor júliusban megpróbálok még elmenni. meglátjuk. egyébként a jövő pénteki elmarad valami autós mizéria miatt.