Forintos Szilárd vagyok, Somogy megyéből. Aprilia RS 50-em van majdnem egy éve.A tavalyi évben nem sikerült valami sok km-ert megtenni vele.Remélem idén ez másképp lesz.
Forintos Szilárd vagyok, Somogy megyéből. Aprilia RS 50-em van majdnem egy éve.A tavalyi évben nem sikerült valami sok km-ert megtenni vele.Remélem idén ez másképp lesz.
Üdv. capslock
Üdv köztünk A legjobb döntés, hogy csatlakoztál közénk Szügség van a fiatalokra Túl sok itt már a nyugdíjads
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?
Üdv. capslock
Üdv itt Somogyon belül honnan Somogyból egyre többen vagyunk már
Üdv. capslock
Üdv itt Somogyon belül honnan Somogyból egyre többen vagyunk már
Ismerem a helyet Vasárnap akkor gyere kettő órára a Kőrőshegyi viadukthoz,leszünk páran innen És akkor személyesen is találkozunk. Pamela Tabról jön például
Gépparipa, Izmos Titán...
Nyergében Halni, Múlni-Tán
A kor romantikája Lesz,
Hisz halálvágyók kora ez!
És kerítő ez a Hatás!
A Lét ma Vészes Vágtatás .
Üdv. capslock
Üdvköztünk Capslock!!! Egyre több rs tulajunk van!! Reméllem hamarosan elözönlitek az oldalt! Kell a feltörekvő motorosgeneráció
Ismerem a helyet Vasárnap akkor gyere kettő órára a Kőrőshegyi viadukthoz,leszünk páran innen És akkor személyesen is találkozunk. Pamela Tabról jön például
Én ott leszek meg Cpas is Várom már Amúgy hármunkon kívül még kik jönnek?
Üdv néked! Itt sok apriliás kérdésedre választ kaphatsz a guruktól Vagy esetleg Guzzi? Azok is jók ám nagyon!
Köszi mindenkinek a barátságos fogadtatást, motortalanságom ellenére! Choppereket már kizártam, bár tetszenek , de vmi plexitlen naked-el (SHIVER) v. supermoto-val (DORSODURO) jobban összeillenénk ... esetleg egy felpöckölt SR-el addig is Be kell valljam, azért még szemezek a yamaha fz1-el is