Ez igen kedves meglepetés drága mentorom!
Természetesen, nagyon jószívvel veszek minden segítséget, mint ezek előtt, úgy ez után is!
Reméllem fel-fel nézel ide hozzánk, és emeled fórumunk amúgy sem alacsony színvonalát!
sitiridi írta:úgy érzem így illik![]()
Szakáts Kálmánnak hívnak,mások által vitaminnak elnevezve .
Valamikor 14 évesen kezdődött , a dohányzással együtt jött a babetta .
Azóta volt minden , 2006-óta van millém ,szám szerint a másodikat nyúzom .
Előtte gixxer 600 ,egy barátom aki v2 fun ,ő szoktatott rá .
Asszem nem számítok túlkorosnak sem , ezzel a 28 eltöltött évvel .
A többit meghagyom az életrajz írók színezzék ki .
Atya67 írta:Sz'asztok MINDENKINEK!
Név: Knob Róbert (a.n.: ... sz.: 1967. 07. 08. Bp. lak.: Bp. Csepel)
nős 1990 óta, leánya 16, fia 12 évesek, és mamájukkal együtt szeretnek motorozni. Csak a csúnya Apuci nem viszi Őket mindig.![]()
Becenevemet a Cégnél kaptam, ahol a kollégákkal "egrecíroztuk" a jámbor közlekedő társadalmat.
Már a mamám hasában is motoroztam apám révén, sőt, kerékpárról akkor eset anyukám egy oldalkocsisba 1 alkalommal. Talán ott ütődtem meg, és tart a motorozás szeretete rendületlenül azóta is.
Mivel mentem?: Babetta, Riga, Verhovina, Komár, Dongó, Simson, Danuvia, Pannónia, MZ, ETZ, BMW R650 RT, BMW R 600, Yamaha XJ 650, BMW R 800 RT(kedvencem), BMW K 75 RT, BMW K 100 RT, BMW R 100 GS, BMW R 1100 GS, Honda Shadow, Yamaha FZ 750, Suzuki GSX R 750 és 1100, Vespa, Piaggio és más robogók meg motorok.
Sz'val a BRFK-n húztam motoros zsaruként, majd autóztam 1 naggggyon különleges helyen, meg dolgoztam külföldön is pár évet ( Kérdezték is: Minek jöttél haza?). Pár évet szerelgettem Rallye II-ben, természetesen a Rendőröknek
![]()
2007-ben hazajöttünk, és végre idehaza húzhatom a gázt. A cégtől leszereltem, és most megpróbálom a családom számára tető alá hozni az othonunkat Sz-Miklóson. Már nem igazán duhajkodom, én már túl vagyok sok száguldozáson. A pályázást régen a H-ringen imádtam, és akkor még jól is ment. Most is szeretem, de már óvatosabb vagyok, meg sok volt a kihagyás. Nem vetem meg a túrázást, sőt...
Szeretem a motorozás minden formáját.
Tudom, sokan utáljátok a zsarukat, de a védelmükre annyit: Őket is normális anya szülte - csak azt nem ellenőrizte, hová járunk suliba
Miller írta:Sziasztok!
Molnár Gergőnek hívnak. Egy jóideje motorozom, legalábbis próbálkozom a dologgal. Kenyér urat másik fórumról, illetőleg a Hungaroringen eltöltött 1-2 pályanapról ismerem. Egy 2004 es R1 est nyúzok viszonylag régóta. Motoros kiegészítőkkel foglalkozom.
Kb. ennyi ami fontos azt hiszem
Kenyér írta:Miller írta:Sziasztok!
Molnár Gergőnek hívnak. Egy jóideje motorozom, legalábbis próbálkozom a dologgal. Kenyér urat másik fórumról, illetőleg a Hungaroringen eltöltött 1-2 pályanapról ismerem. Egy 2004 es R1 est nyúzok viszonylag régóta. Motoros kiegészítőkkel foglalkozom.
Kb. ennyi ami fontos azt hiszem
Üdv itt Miller!
Nem reklám, de a dangeres fiúknál mindig van egy-két exkluzív cucc olasz paripákhoz![]()
MONDOM NEM REKLÁM!
Tény!
gajan írta:Gábor János András vagyok, 20-évvel ezelőtt motoroztam, aztán "kiszerettem" belőle, 15évet lehuztam mindenféle versenysportban, most meg "csak" versenyautókat, motorokat, és egyébb dolgokat csinálok/a teljes repertoár annyira széles, hogy inkább kérdezzétek meg, hogy megoldható-é/
fotót majd rakok fel, ha "apuci" segit benne.
Kenyér írta:Üdvözlünk itt!
reméllem megtalálod, amit kerestél, és reméllem sokat tudunk majd eggyütt csavarogni,bulizni!
Bármilyen kérdéssel bátran keress egy moderátort, vagy engem!
Üdv a csapatban
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég