Zsolt vagyok.
Programozó.
2 gyerekem van, 4 éve vagyok házas és három hónapja veszek motort.
Ez a harmadik.
Az első nálam volt 1.5 hónapig. Mentem vele 3 és félezer kilométert, hetente jártam a nyakára az eladónak, fostam a rendőröktől, de csak nem sikerült átírni. Véletlenül elfelejtette a motor törlesztőit fizetni 1 éven keresztül. 600.000 tartozás és a motoron bírósági végrehajtás. Szólni is elfelejtet erről a vétel előtt. 1.5 hónapig volt türelem, de végül visszavittem a motort a kereskedésbe ahol bizományban volt és elváltunk békében.
Arra jó volt a 1.5 hónap, hogy rájöttem: ez az ami nekem kell.
Másnap elmentem megnézni a másodikat. Kicsit drágább, kicsit fiatalabb, kicsit kevesebb kilométer, szalonállapot, Akra dobok, minden tartozék. Megalkudtunk, elindult a hitelkérelem, majd kiderült: a személyim nem érvényes. WTF? Igen. Már négy éve nem érvényes de ez csak most tűnt fel a BM adatbázisnak. 4 év alatt eladtam egy lakást, vettem két motort, vettem házat, autót … most persze feltűnt.
Gondolkoztam, visszamondtam. Találtam egy másikat olcsóbban, erre meg volt egy másik vevő aki nagyon szerette volna. Az univerzum békéjének érdekében inkább hagytam vegye meg ő.
Én meg elkezdtem az egészet egy másik bankkal (Csiki – Bege visszavett motor az MKB-nál). Itt egy hónap töketlenkedés, ügyintézés, ügyintézők bénázása. A jobb kéz nem tudja mit csinál a bal és egyebek. Közben személyi intézés, a nyár meg telik.
De végül … ma du. kettőkor rátettem a seggem a motorra. És most jó nekem

2006-os, 6 és félezer km, fekete Factory. Mindene jó. Mindene rendben van. Van rajta egy apró karc, 4 plexicsavar hiányzik, talán kottyan a kormánycsapágy. Puhára van állítva a futómű. Fék – váltókar rosszul áll. De új fékbetétek, új gumik, új aksi. Mi kell még?
Fotó majd otthon, nincs nálam a telefonhoz a kábel.
Apropó, Michelin gumimat Pirellire cserélem