Kenyér írta:vadocz írta:barcabo írta:fenébe...már megint lebuktam!
másodállásban vírust terjesztek devizáért
Szia itt,............és hol buktál le még![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
szemtelen vagy...
te is

Kenyér írta:vadocz írta:barcabo írta:fenébe...már megint lebuktam!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
szemtelen vagy...
Mona írta:Kenyér írta:vadocz írta:barcabo írta:fenébe...már megint lebuktam!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
szemtelen vagy...
te is
nitrobi írta:Sziasztok!
Ha már bemutatkozós topic akkor eleget teszek ennek.
Robi vagyok 33 éves, informatikai területen dolgozom egy pénzitézetben.
Hobbim a motorozás. (nahát ki hitte volna) 16 éves koromtól simsont nyergeltem, majd MZ, 350java, végül egy belpiacos suzuki gsx250r -em volt, majd jött a katonaság és hosszú szünet. 3 éve vettem egy robogót, hogy azzal járjak be dolgozni, aztán feltörtek a régi emlékek és vennem kellet egy kicsit nagyobbat ez egy Pegaso strada 650 lett a nyertes. Így most Pegivel gurulgatok. Én az úgynevezett újrakezdőbe sorolnám magam. Hoszabb túrán még nem voltam soha, de tervezem, nem valami kapkodósat hanem valami nyugisabbat (már öreg vagyok)![]()
Üdv
Kenyér írta:Üdvözlünk Nitrobi!És köszönjük a patent bemutatkozást!
Informatikusból nincs hiány a fórumon! Milyen területen vagy? Mindig jó a segítség !
Robi vagyok 33 éves...................................
Robi vagyok 33 éves...................................
FridmanZ írta:Jaj még nem mutatkoztam be :
Zoli vagyok (FridmanZ) Nagytarcsáról. 25 éve melózok mint számítástechnikus. Tavaly önerőből elvégeztem a MAMI-t, mert úgy kb. 15 éve felültem egy roncs motorra , amely azóta jobb, másabb újabb , nagyobb ... lett , és csak aludni szállok le Róla ( majdnem
) .
Na jó a családom azért fontosabb. (4 nő![]()
![]()
![]()
- asszony és a három gyermek).
Kergettem már én is sok lovat - régi keletieket , hondát, kawát , suzukit és most egy 2001-es millét. Nekem valahogy a v2 jobban tetszik.. Én is inkább már az újrakezdő öregebb-nyugodtabb réteghez tartozok , aki az átkosban álmodhatott csak a 100 LE fölötti gépekről. Most van 1
![]()
![]()
![]()
. Igaz a paripa előző gazdája egy kissé elhanyagolta a vasat , de majd szép lassan a havi fixből félre téve rendbe hozom majd.
FridmanZ írta:Jaj még nem mutatkoztam be :
Zoli vagyok (FridmanZ) Nagytarcsáról. 25 éve melózok mint számítástechnikus. Tavaly önerőből elvégeztem a MAMI-t, mert úgy kb. 15 éve felültem egy roncs motorra , amely azóta jobb, másabb újabb , nagyobb ... lett , és csak aludni szállok le Róla ( majdnem
) .
Na jó a családom azért fontosabb. (4 nő![]()
![]()
![]()
- asszony és a három gyermek).
Kergettem már én is sok lovat - régi keletieket , hondát, kawát , suzukit és most egy 2001-es millét. Nekem valahogy a v2 jobban tetszik.. Én is inkább már az újrakezdő öregebb-nyugodtabb réteghez tartozok , aki az átkosban álmodhatott csak a 100 LE fölötti gépekről. Most van 1
![]()
![]()
![]()
. Igaz a paripa előző gazdája egy kissé elhanyagolta a vasat , de majd szép lassan a havi fixből félre téve rendbe hozom majd.
FridmanZ írta:Ja-ja szándékomban van elmenni (Kenyérnek mondtam is telefonon) , de még nem tudok , mert ma reggel épp-hogy beértem a melóhelyre , mert a lánc már átugrik a fogaskeréken. Most hajtok fel egy láncszettet.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég