barcabo írta:ehem....sajnos ne haragudj meg nem rakok fel magamról képet-ezt a munkából kifolyólag.esetleg holnap csináltatok egy sisakos képet!priviben esetleg dobok.
barcabo írta:Üdv mindenkinek!Bogi vagyok,30éves,hatvanban élek.7éve motorozom,eddig endúrós voltam,2 éve volt egy nagy váltás az életemben akkor jött az aprillia.egyedül élek,jogot tanultam most gyakorló ügyvédként tengek-lengek.ezért nem leszek állandó vendég köztetek.nem vagyok motorszerelő és nem vagyok műszaki statiszta, de amit az én gépemről tudni illik azt én is tudom.-)pályákra nem járok és általában az 1-2 napos barangolásokat részesítem előnyben!szép napot mindenkinek!
Szia barcabo Remélem sokszor irogatsz ide,és rövidesen össze is futunk egy túra ereéig Az nem baj ha ügyvéd is van köztünk,mert ki tudsz majd kaparni a sittről Hátha egyszer megverjük DUNDIKÁT Minden jót neked
húha...esküszöm reggel nekilátok és megcsinálom ezt az avatart,meg lesek pár fotót-csak piszok lassú a gépem.fél óra alatt sikerült megírnom ezt a 3 sort! ccccccc ugyan kenyér,két bátyám van semmi újat nem tudnak mutatni:-) általában így is mindenki megrökönyödik hogy ez a nő elmebajos,meg nemnormálishssíííííííííííííííííííííp!!!!én is remélem hogy hamarosan összefuthatom veletek!már régóta fontolgatom hogy írok ide,hátha a fanok nem portyáznak ki...most megyek,mert nyársalásra vagyok hivatalos szalonna meg hagyma...üdv nektek!
barcabo írta:húha...esküszöm reggel nekilátok és megcsinálom ezt az avatart,meg lesek pár fotót-csak piszok lassú a gépem.fél óra alatt sikerült megírnom ezt a 3 sort! ccccccc ugyan kenyér,két bátyám van semmi újat nem tudnak mutatni:-) általában így is mindenki megrökönyödik hogy ez a nő elmebajos,meg nemnormálishssíííííííííííííííííííííp!!!!én is remélem hogy hamarosan összefuthatom veletek!már régóta fontolgatom hogy írok ide,hátha a fanok nem portyáznak ki...most megyek,mert nyársalásra vagyok hivatalos szalonna meg hagyma...üdv nektek!
hú elég nehéz úgy látom itt most bármit is csinálni... sajnos sok időm nincs csak pár rövid válasz. sajnos a dutyiból nem tudok senkit kihozni-gyermekelhelyezés és annak különböző jogi eljárásos ügyekkel foglalkozom. rakosgatok ám itt még fel képeket csak hol van fórum hol nincs,és sajnos most lassan megint dolog lesz!kellemes hétvégét nektek!
barcabo írta:hú elég nehéz úgy látom itt most bármit is csinálni... sajnos sok időm nincs csak pár rövid válasz. sajnos a dutyiból nem tudok senkit kihozni-gyermekelhelyezés és annak különböző jogi eljárásos ügyekkel foglalkozom. rakosgatok ám itt még fel képeket csak hol van fórum hol nincs,és sajnos most lassan megint dolog lesz!kellemes hétvégét nektek!
Biztos vírust raktál a rendszerre Viccet félretéve, sorry a kelemetlenségekért alig van benne 16 óra munkám,hogy életet leheljek az elhalt rendszerbe
barcabo írta:Üdv mindenkinek!Bogi vagyok,30éves,hatvanban élek.7éve motorozom,eddig endúrós voltam,2 éve volt egy nagy váltás az életemben akkor jött az aprillia.egyedül élek,jogot tanultam most gyakorló ügyvédként tengek-lengek.ezért nem leszek állandó vendég köztetek.nem vagyok motorszerelő és nem vagyok műszaki statiszta, de amit az én gépemről tudni illik azt én is tudom.-)pályákra nem járok és általában az 1-2 napos barangolásokat részesítem előnyben!szép napot mindenkinek!