Én pedig folytatnám
Kenyér vagyok 29 éves,élettársi viszonyban. Egy leánygyermek büszke apja
13 évesen kezdtem motorozni, egy laverda 125 enduró nyergében. 30pézért vettük uokatesómmal közösen, hengerfejesen
Ja és 1-es sebességfokozat sem volt benne!
Aztán a szokásos...Jawa mustang,simo,mtz...
Itt nekem is támadt egy űr...Családi, és egy ébb gondok. Aztán nekiáltam dolgozni és ótózni.19éves voltam, mikor egy haverom kölcsönadta a 400as zizijét, hogy próbáljam ki. Másnap eladtam az autót, meg a számítógépemet és vettem egy Yamaha r1-z-t. 250 2ütem.
térhálós csőváz, dupéa tárcsafék. 63le,kb 130kg. Pusztítólag hatott rám
Rengeteget mentem vele. Hóban, esőben sárban... millió fokban. ködben,sötétben...210-et ment végre
Ezt miután jogsi,és egyébb problémáim adódtak a yardal szintén áruba bocsátottam, és megleptem magam egy 400as gixerrel.
Ezzel mentem kilóméterrea legtöbbet, de sok buli nem volt benne. Talán annyi, hogy akkorákat fordultam vele lapon, hogy a hasdom is leért
Eljött megint a váltás ideje. 2004. Suzuki SV650N. Hát ez egy nagyon király VÁROSI motor!
Csak onnan ne tegye ki a lábát az ember. A blokk bitang, csak a váz, és a futómű nem támogatja. egy év múlva meg is untam, és becseréltettem egy Gixer600-ba.
Na ezt imádtam. ezzel voltam először pályázni, ezzel térdeltem ki kanyarba először.. mentem 250 fellett..stopieztam.. Szal ez volt az etalon!
Ellopták

2006április 30.-án reggelre. Kegyetlen érzés volt
1 év motor nélkül... Majd egy újabb gixer 600 legyalázott állapotban. elkezdtem újítgatni, de nem volt sem elég lém, sem időm megcsinálni.
Közben párom is jött volna már csavargyárba, hát léptem. Eladtam. Pontosabban becseréltem...
A MILLI-be
Mikor hozta a tuéaj már beleszerettema hangjába... Aztán az erejébe.. .Aztán az exkluzív jegyekbe, melyeket magán hordoz.
Ez idén júniusban volt. Azóta megtettem vele 5e km-ert, és a szerelem nem csillapodik.
Itt fedeztem fel azt a tényt is, hogy nincs sajtát, különálló oldala az apriliásoknak(ha volt is, csak gyenge próbálkozás)...
Ekor született meg a fórum 5lete.
Az elhatározást tett követte, mely azta is lankadatlan...
Már készül az új dizájn.. NEKTEK!NEKÜNK! ÉRETETEK! ÉRTÜNK!
A következő gépem az RSV4 lessz
Üdv néktek!