Nem tudom mi lett a vége, mert Harpi nem irt utána róla semmit. Azt irta, hogy elmegy megnézni, de biztos nem veszi meg... Nem sajnos én nem megyek. Messze is van és én nem nagyon vagyok még benne ebben a társaságban, csak szeretem olvasgatni! Majd szivesen gurulnék veletek tavasszal ha még itthon leszek és nem baj?!
***brutus*** írta:Nem tudom mi lett a vége, mert Harpi nem irt utána róla semmit. Azt irta, hogy elmegy megnézni, de biztos nem veszi meg... Nem sajnos én nem megyek. Messze is van és én nem nagyon vagyok még benne ebben a társaságban, csak szeretem olvasgatni! Majd szivesen gurulnék veletek tavasszal ha még itthon leszek és nem baj?!
Baj??? Úristen! Há ezé gyülexünk! Elvárom, hogy menjünk egy kört, mielőtt utazol
Köszönöm, akkor azt hiszem majd élek a lehetőséggel! Csak gondoltam, hogy ez aprilia fórum és nem akartok eljapánosodni De örülök neki ha nem zavarok majd.
***brutus*** írta:Köszönöm, akkor azt hiszem majd élek a lehetőséggel! Csak gondoltam, hogy ez aprilia fórum és nem akartok eljapánosodni De örülök neki ha nem zavarok majd.
Valaki megtudja mondani,mikor érdemes gumit venni Vagy az ára ugyanannyi nyáron mint télen ,vagyis változatlan:?:Michelin Pilot Sport 180/55 ZR17 érdekelne ,új
vadocz írta:Valaki megtudja mondani,mikor érdemes gumit venni Vagy az ára ugyanannyi nyáron mint télen ,vagyis változatlan:?:Michelin Pilot Sport 180/55 ZR17 érdekelne ,új
Jó drága de legalább jól csúszik Najó, nyugis túrázáshoz jólesz azért, de újat nem vennék a helyedben mert igen drágán mérik. Amúgy az esetleges akcióktól eltekintve nem olcsóbb télen sem. Szerintem inkább 80% körüli állapotú mintás sportgumit nézegess, Brian hirdet a képesmotoron, azok elég jó, relatíve korrekt áron. Ha esetlen vágott slick érdekel, ami a legjobb és legolcsóbb, azt meg tőlem vételezhetel, óccsóért
vadocz írta:Valaki megtudja mondani,mikor érdemes gumit venni Vagy az ára ugyanannyi nyáron mint télen ,vagyis változatlan:?:Michelin Pilot Sport 180/55 ZR17 érdekelne ,új
Jó drága de legalább jól csúszik Najó, nyugis túrázáshoz jólesz azért, de újat nem vennék a helyedben mert igen drágán mérik. Amúgy az esetleges akcióktól eltekintve nem olcsóbb télen sem. Szerintem inkább 80% körüli állapotú mintás sportgumit nézegess, Brian hirdet a képesmotoron, azok elég jó, relatíve korrekt áron. Ha esetlen vágott slick érdekel, ami a legjobb és legolcsóbb, azt meg tőlem vételezhetel, óccsóért
Kösz,de a hozzáértők azt javasolják,hogy olyan gumit tegyek rá ami elől van,namost elől még a gyári van és úgy nézem még 1 hátsó élettartamot elbir.Utánna majd váltok,már többen ajánlották Nem baj ,hogy csúszik,lesz mindig hivatkozási alapom a csavargók utolsójaként megérkezni
RSV Fórumisták! Vásároljunk gumit közösen a motorjainkra!
Arra gondoltam hogy összefognánk vagy 8-10-en és vennénk 8-10 pár gumit egyszerre nagy kedvezménnyel. Jó tapadós Supercorsákat. Vagy slick-et. Ha esetleg az érdeklődők nem ragaszkodnak az új gumihoz, akkor fel kellene hajtani valami bőséges használt slick forrást..... Talán érdekelne másokat is az ötlet....Azért bátorkodtam leírni Aztán lehetne pályázni.
Benne vagyok! Jókis slick,vágott slick érdekelne olcsójé! Kapcsolata van hozzá valakinek, vagy betámadunk egy dealert?
Tuonos írta:RSV Fórumisták! Vásároljunk gumit közösen a motorjainkra!
Arra gondoltam hogy összefognánk vagy 8-10-en és vennénk 8-10 pár gumit egyszerre nagy kedvezménnyel. Jó tapadós Supercorsákat. Vagy slick-et. Ha esetleg az érdeklődők nem ragaszkodnak az új gumihoz, akkor fel kellene hajtani valami bőséges használt slick forrást..... Talán érdekelne másokat is az ötlet....Azért bátorkodtam leírni Aztán lehetne pályázni.
Ez a plexi eladó a motorról! Semmi baj nincs vele, csak nekem nem tetszik! Az ára nagyon baráti: 15.000,-. 20/233-7630 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Kenyér írta:Benne vagyok! Jókis slick,vágott slick érdekelne olcsójé! Kapcsolata van hozzá valakinek, vagy betámadunk egy dealert?
És ma beszéltem nagykerrel is. Igaz csak michelin,bridgestone,meg maxxis/abból kizárolagos importőr/ gumijai vannak, de aztmondta ha összeállunk akkor tud adni jó árakat. Típus kéne, meg, hogy ki szeretne ilyesmi gummát!
Kenyér írta:Benne vagyok! Jókis slick,vágott slick érdekelne olcsójé! Kapcsolata van hozzá valakinek, vagy betámadunk egy dealert?
És ma beszéltem nagykerrel is. Igaz csak michelin,bridgestone,meg maxxis/abból kizárolagos importőr/ gumijai vannak, de aztmondta ha összeállunk akkor tud adni jó árakat. Típus kéne, meg, hogy ki szeretne ilyesmi gummát!
Bőséges slick és vágott slick forrás én vagyok Szezonban minig van bőséggel választék, a mintát te kérheted, mm pontosságú gyári replikákat gyártunk profi géppel Klubkedvezmény garantált