Méretprobléma miatt sajnos eladó vadi új Shoei XR1100-as sisakom. Ma tudtam kipróbálni először, de sajnos kicsi. Ez a Shoei új sport túra sisakja, boltban 125 ezer Ft. A sisak gyönyörű, kényelmes, csöndes! 86-ért vettem, annyiért eladó, így is 40el a bolti ár alatt van. Ku--ra sajnálom, de ez van. Ha vkinek tetszik nyugodt szívvel adom el, tényleg ma mentem vele először.
***brutus*** írta:Méretprobléma miatt sajnos eladó vadi új Shoei XR1100-as sisakom. Ma tudtam kipróbálni először, de sajnos kicsi. Ez a Shoei új sport túra sisakja, boltban 125 ezer Ft. A sisak gyönyörű, kényelmes, csöndes! 86-ért vettem, annyiért eladó, így is 40el a bolti ár alatt van. Ku--ra sajnálom, de ez van. Ha vkinek tetszik nyugodt szívvel adom el, tényleg ma mentem vele először.
Méret?(Áruld el ,hogy sikerült ezt így összehoznod?)
S-es méret. Egy sráctól vettem a banki csődeljárásokat intéz Európában. Franciaországban becsődölt egy nagy motoros üzlet és mindent lefoglaltak. Tőle sikerült megvennem ennyiért. Nagyon sajnálom, mert iszonyú jó sisak, de 120 fölött hozzáér az orromhoz az eleje.
***brutus*** írta:S-es méret. Egy sráctól vettem a banki csődeljárásokat intéz Európában. Franciaországban becsődölt egy nagy motoros üzlet és mindent lefoglaltak. Tőle sikerült megvennem ennyiért. Nagyon sajnálom, mert iszonyú jó sisak, de 120 fölött hozzáér az orromhoz az eleje.
Belső párna cserébe nem gondolkodtál?Hátha ez segít a problémában? Hány centis a fej átmérőd?(mert tényleg kár lenne érte!)
A fejemet fogja, azzal nincs gond. Elvileg 58-as a fejem ami mindenhol M-es méret, de az összes sisakból az S-es jó, mert ovális a fejem viszont viszonylag nagy. Az arcpárna csere sem javítana. Ha nem kell senkinek akkor nem adom el.
***brutus*** írta:A fejemet fogja, azzal nincs gond. Elvileg 58-as a fejem ami mindenhol M-es méret, de az összes sisakból az S-es jó, mert ovális a fejem viszont viszonylag nagy. Az arcpárna csere sem javítana. Ha nem kell senkinek akkor nem adom el.
Nekem is S-es a shoeim,bár mindössze 1cm szűkebb a fejem,az M-es már lötyög! Tudom pont a mi méretünk a problémás!Igaz nekem a Raid2-es "S"-ben pont faxa!
***brutus*** írta:A fejemet fogja, azzal nincs gond. Elvileg 58-as a fejem ami mindenhol M-es méret, de az összes sisakból az S-es jó, mert ovális a fejem viszont viszonylag nagy. Az arcpárna csere sem javítana. Ha nem kell senkinek akkor nem adom el.
Nekem is S-es a shoeim,bár mindössze 1cm szűkebb a fejem,az M-es már lötyög! Tudom pont a mi méretünk a problémás!Igaz nekem a Raid2-es "S"-ben pont faxa!
Akkor ez is biztos jó, mert a Shoeiből az összes méret ugyan akkora. Sztem ennyiért nagyon jó ár, mert a régi XR1000 kerül ennyibe.... Amúgy nagyon jó sisak, meg lennék vele elégedve. Ha kell elküldöm postán...
Akkor ez is biztos jó, mert a Shoeiből az összes méret ugyan akkora. Sztem ennyiért nagyon jó ár, mert a régi XR1000 kerül ennyibe.... Amúgy nagyon jó sisak, meg lennék vele elégedve. Ha kell elküldöm postán...
Kösz ,de a vétel nem érdekel,mert a raid2 még csak 1 éves és nincs vele bajom és ennyi pénzér kettőt kapok belőle pont!(44900ft/db)Tavaly elött 117000-ért mérték még jó hogy nem vettem meg akkor,jó nagy az ár esés mostanság!
Kösz ,de a vétel nem érdekel,mert a raid2 még csak 1 éves és nincs vele bajom és ennyi pénzér kettőt kapok belőle pont!(44900ft/db)Tavaly elött 117000-ért mérték még jó hogy nem vettem meg akkor,jó nagy az ár esés mostanság![/quote]