Atya67 írta:de úgy nyalsz, mint Lassie!
Egyre járt az agyunk, de én mégsem írhattam ezt ...

Atya67 írta:de úgy nyalsz, mint Lassie!
***brutus*** írta:Érdekelne 1-2 dolog Tuono-hoz:
- nemtom hogy tankbőrt lehet-e rá kapni
- tanktáska ilyen tankbugyival alá, akár használt is jó lenne
- bukógombát hol lehet rá kapni, ami jól néz ki és véd is. Használt nem jó![]()
- kisebb rendszámtábalartó, akár használt is jó
Kenyér írta::shock: Éktelenkedik!? Minnyá felvágom az ereimet!
***brutus*** írta:Kenyér írta::shock: Éktelenkedik!? Minnyá felvágom az ereimet!
Pont találó a kifejezés!Ő szólt hogy kész van? Csak olyat lehet amin a fórumos rész van? Mert akkor vag le kell flexeljem, vagy vmi mást kéne ráírni. Remélem nem veszed személyes sértésnek?!
***brutus*** írta:Érdekelne 1-2 dolog Tuono-hoz:
barnipapa írta:***brutus*** írta:Érdekelne 1-2 dolog Tuono-hoz:
Nekem tankbőröm van ,de ha rám hallgatsz vedd meg a gyári tank borítást és táskát!
Az aprilia.hu-n a Tuono kiegészítőknél megtalálod kicsit jobban is kijösz az árral és sokkal praktikusabb!Én már bánom ,hogy nem azt vettem meg!(persze ez csak az én véleményem) De mindenképp nézzd meg mindkettőt és úgy dönts!
Naki írta:barnipapa írta:***brutus*** írta:Érdekelne 1-2 dolog Tuono-hoz:
Nekem tankbőröm van ,de ha rám hallgatsz vedd meg a gyári tank borítást és táskát!
Az aprilia.hu-n a Tuono kiegészítőknél megtalálod kicsit jobban is kijösz az árral és sokkal praktikusabb!Én már bánom ,hogy nem azt vettem meg!(persze ez csak az én véleményem) De mindenképp nézzd meg mindkettőt és úgy dönts!
A főoldalon a galériámbanmegnézheted hogy néz ki
Kenyér írta:Naki írta:barnipapa írta:***brutus*** írta:Érdekelne 1-2 dolog Tuono-hoz:
A főoldalon a galériámbanmegnézheted hogy néz ki
jajjjdelazaaa![]()
![]()
***brutus*** írta:Van eladó LSL típusú kormányvégsúlyom, vagy kormánybukógombám kinek hogy tetszik! Tegnap vettem, ma szereltem fel, de testi fogyatékosságom miatt szélesen fogom a kormányt és nekem nyomja a kezem, így 2 óra motorozás után le is leszereltem. Nagyon szép egyébként, iszonyat durván mutat az arany kormányon! 7000 ezerért eladom, vagy kis rendszámtartóra cserélném!
Kenyér írta:***brutus*** írta:Van eladó LSL típusú kormányvégsúlyom, vagy kormánybukógombám kinek hogy tetszik! Tegnap vettem, ma szereltem fel, de testi fogyatékosságom miatt szélesen fogom a kormányt és nekem nyomja a kezem, így 2 óra motorozás után le is leszereltem. Nagyon szép egyébként, iszonyat durván mutat az arany kormányon! 7000 ezerért eladom, vagy kis rendszámtartóra cserélném!
Én ezért a széles fogásért keresek most komplett kormányt
***brutus*** írta:Kenyér írta:***brutus*** írta:Van eladó LSL típusú kormányvégsúlyom, vagy kormánybukógombám kinek hogy tetszik! Tegnap vettem, ma szereltem fel, de testi fogyatékosságom miatt szélesen fogom a kormányt és nekem nyomja a kezem, így 2 óra motorozás után le is leszereltem. Nagyon szép egyébként, iszonyat durván mutat az arany kormányon! 7000 ezerért eladom, vagy kis rendszámtartóra cserélném!
Nem kő rá egy végsúly?Nekem a kormány szélessége jó, csak rövidek az ujjaim, így a kuplung végét szeretem fogni, meg a kormány szélét!
Kenyér írta:***brutus*** írta:Kenyér írta:***brutus*** írta:Van eladó LSL típusú kormányvégsúlyom, vagy kormánybukógombám kinek hogy tetszik! Tegnap vettem, ma szereltem fel, de testi fogyatékosságom miatt szélesen fogom a kormányt és nekem nyomja a kezem, így 2 óra motorozás után le is leszereltem. Nagyon szép egyébként, iszonyat durván mutat az arany kormányon! 7000 ezerért eladom, vagy kis rendszámtartóra cserélném!
Nem kő rá egy végsúly?Nekem a kormány szélessége jó, csak rövidek az ujjaim, így a kuplung végét szeretem fogni, meg a kormány szélét!
Nincs rája keret
Ha pénzhez jutnék fontosabb dolgokat cserélnék ki (pl felső munkahenger, kormánycsutkák,pályaidom etc.. etc...)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég