Tele vagyok számomra rossz hírrel! Anyagi okok miatt lemondtam az OB 750-es kategória versenyeiről. De még így is döntenem kell, motorozom a V2 kupában, vagy nem? Mivel szeretnék, így a képen látható EVO II Titán Akrapovic rendszer eladóvá vált. RSV 1000-re 2004-től, Tuonora 2006-tól felrakható. Dögös hang, patent kinézet és nem utolsósorban, plusz 8 paci. Az ára 195.000.- Tehát ha valakit érdekel, +36 30 210 1944 Üdv, Pál J.
Tele vagyok számomra rossz hírrel! Anyagi okok miatt lemondtam az OB 750-es kategória versenyeiről. De még így is döntenem kell, motorozom a V2 kupában, vagy nem? Mivel szeretnék, így a képen látható EVO II Titán Akrapovic rendszer eladóvá vált. RSV 1000-re 2004-től, Tuonora 2006-tól felrakható. Dögös hang, patent kinézet és nem utolsósorban, plusz 8 paci. Az ára 195.000.- Tehát ha valakit érdekel, +36 30 210 1944 Üdv, Pál J.
Hali! Eladnám a HJC IS-16-os kupakomat. Kb. 10-15 alkalommal volt rajtam, akkor is csak maszkkal. Beépített napszemüveg, orrvédő, bogárháló, zsák még a doboza is megvan. A plexin van egy pici karc, de az sem a látótérben. Mérete: M Ára 25e.
IS_16_ARTFIGHTER_MC1F-L.jpg (80.63 KiB) Megtekintve 2398 alkalommal
"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van."( Bob Dylan )
Az Akra rendszer elkelt. Van egy hátsó Öhlins rugóstagom (2006-os Factory-ról) 83.000.-, egy pár Akra slip-on titán dob garnitúrában 125.000.-. Ha valakit érdekel : +36 30 210 1944 Üdv, Pál J.
Az Akra rendszer elkelt. Van egy hátsó Öhlins rugóstagom (2006-os Factory-ról) 83.000.-, egy pár Akra slip-on titán dob garnitúrában 125.000.-. Ha valakit érdekel : +36 30 210 1944 Üdv, Pál J.
Eladnám 2 szezont használt 52-es méretű,kék-fehér-fekete szinű,egyrészes protektoros,púpos,térdkoptatós Berik bőrruhámat. Sérűlve,szakadva nem volt ellenben megkímélt és bőrápolóval kezelt. Akit érdekel mailben jelezze és tudok küldeni képet.
Gondoltam felrakok képet a bőrruháról hátha úgy kelendőbb lesz. Esetleg csere is érdekel 52-es méretű bőrruhára(1 v.2 részes)ahol inkább a fekete szín dominál.
Csatolmányok
bőrruha2.JPG (138.46 KiB) Megtekintve 2336 alkalommal
bőrruha1.JPG (171.17 KiB) Megtekintve 2337 alkalommal
Kollégám árulja az Aprilia Scrabeo robogóját. (180-as, 2009-es, szép állapotban, a Mille-nél vette újonnan) Szeretne "rendes" motorra váltani, így csere is érdekelné hasonló értékben. a hirdetését itt lehet megnézni: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprili ... eo-3614266
Eladó lett a futúrám. Ha esetleg valakit érdekel itt vagy telefonon megtalál. utolsó széria 2005-ös
Na mivan???? Namiregondol az öreg? MIlesz belőle?
Hát vazze a jóisten beszél belőled... gondoltam rá hogy Pfvari-t felhívom... de ha nagyon őszinte akarok lenni akkor SM... tuuuudod. De lázban égek egy pályagépért is akár...
Keresek szennyvízszivattyút. Tud valaki valami olcsó lehetőséget? Van olyan, amelyik nem merülő-fajta, hanem a belógatott csövön keresztül felszívja a vizet? Némi szilárd anyaggal is számolok, 10-20mm átmérővel.
A garázs lehajtó aljába szeretném telepíteni, hogy az alján levő vízgyűjtőből ki tudjam szivattyúzni a vizet. Merülőt nem szívesen tennék bele, de lehet, hogy csak az a megoldás.(?)