Imikee írta:Olajcserére mennyi a várakozási -idő plusz egy kis átnézésre?
úgysem viszed oda nem mindegy?
Pedig kéne csak nehéz előre megmondani mert csak ló időbe opció... És meg is kéne várni ugye... De valahogy megoldón hogy átnézze meg még jövök neked is egy lánckerék árával plusz látnám a hülye fejeteket
"Magasabb rendű világpolgár tudat kerített minket hatalmába!
.... azaz még mindig részegek vagyunk és b@szni akarunk!"
"Olyan vagyok mint Isten. Mindenki tudja,hogy létezem de még senki sem látott"
mikor mar tudod hogy el tudsz jonni elotte egy nappal szolj es ennyi... :-)
Altalaban juniusra kimennek a beragadt vagy problemas gepek. Aki akart valamit mar megcsinaltatta. Tobb idom van mar ilyenkor. Annyira hogy hulk is lassan ujraepul
Üdv! A 2003 as tuonom motorvezérlőjén egy kék színű kábel ki van tépve és leszigetelőzve:D van valakinek valami tippje hogy az mire szolgál? Ja és a másik, gondolkozom egy chipelt motorvezérlőn. Ha van valakinek akkor írjon már légyszi egy kis tapasztalatot róla. Sport dob + BMC sportszűrő már van a gépben, úgy gondolom egy chipelt motorvezérlővel jobban összhangban lenne.Képet nem tudok csatolni mert azt írja hogy megtelt a csatolmánynak fenntartott terület.Válaszokat előre is köszi.
Nem èrtem laca...most jó a töltès...megvan minden csatin a mèrt 30 -v...elmentünk a tesztnapra,minden ok volt,elötte rámèrtem hibátlanul mükszik...akkor...fesz szab ..vagy aku fog behányni...valamikor???
A láncom viszont botrányos...az cser lèszen+a kèt gumedli
mikor mar tudod hogy el tudsz jonni elotte egy nappal szolj es ennyi... :-)
Altalaban juniusra kimennek a beragadt vagy problemas gepek. Aki akart valamit mar megcsinaltatta. Tobb idom van mar ilyenkor. Annyira hogy hulk is lassan ujraepul
Király vagy mester
"Magasabb rendű világpolgár tudat kerített minket hatalmába!
.... azaz még mindig részegek vagyunk és b@szni akarunk!"
"Olyan vagyok mint Isten. Mindenki tudja,hogy létezem de még senki sem látott"
Valószínű , hogy igényt fogok tartani a chipelésre , de most sajnos elszáll a kis megtakarításom mert elcsúsztam a Tuonoval (bamba voltam) :S Valaki tudna nekem pontos kormány méretet írni vastagság szélen középen és a szélessége. Vagy ha esetleg van egy jó kormányotok feleslegben azt is szívesen megvenném:)
gabben írta:Valószínű , hogy igényt fogok tartani a chipelésre , de most sajnos elszáll a kis megtakarításom mert elcsúsztam a Tuonoval (bamba voltam) :S Valaki tudna nekem pontos kormány méretet írni vastagság szélen középen és a szélessége. Vagy ha esetleg van egy jó kormányotok feleslegben azt is szívesen megvenném:)
Reikont vegyél Laci tud szerezni amúgy szabvány a közepe 28mm szelei 22mm es ha jol emlékszem 72-75cm szeles
plazer írta:Lacit hívd fel mert ide havi egyszer jut fel kb
Próbáltam, de gondolom munkaidőben mindkét keze tele van, úgyhogy írtam e-mail-t neki, azzal legalább ráér majd akkor foglalkozni, amikor jut rá ideje!
plazer írta:Lacit hívd fel mert ide havi egyszer jut fel kb
Próbáltam, de gondolom munkaidőben mindkét keze tele van, úgyhogy írtam e-mail-t neki, azzal legalább ráér majd akkor foglalkozni, amikor jut rá ideje!
azt sem nézi szerintem túl gyakran telefon, vagy sms
plazer írta:azt sem nézi szerintem túl gyakran telefon, vagy sms
Honlapján azt írja, hogy "Elérhető vagyok a hét minden napján a 06/70-389-6486 os telszámon és az apriliamotors@indamail.hu e-mail cimen!"
Ha hétfőig nem jelentkezik, akkor újra próbálkozom telefonon.
plazer írta:azt sem nézi szerintem túl gyakran telefon, vagy sms
Honlapján azt írja, hogy "Elérhető vagyok a hét minden napján a 06/70-389-6486 os telszámon és az apriliamotors@indamail.hu e-mail cimen!"
Ha hétfőig nem jelentkezik, akkor újra próbálkozom telefonon.