Szeretném felhívni Duke úr figyelmét,hogy az általa igényelt pólók még nálam vannak. Mivel ezidáig meg sem próbálkozott ez ügyben a kapcsolatfelvételre,ezúttal kérném,szíveskedjék elvinni ,mert pénzem,kamat-mentesen még mindig fekszik benne.A többi függőben levő pólók, leendő gazdáival,elfogadható indok mellett, elhalasztottuk ezen ügy lebonyolítását.Kösz
vadocz írta:Szeretném felhívni Duke úr figyelmét,hogy az általa igényelt pólók még nálam vannak. Mivel ezidáig meg sem próbálkozott ez ügyben a kapcsolatfelvételre,ezúttal kérném,szíveskedjék elvinni ,mert pénzem,kamat-mentesen még mindig fekszik benne.A többi függőben levő pólók, leendő gazdáival,elfogadható indok mellett, elhalasztottuk ezen ügy lebonyolítását.Kösz
Ha esetleg kimaradna egy L es póló engem érdekelne ! Érte megyek!
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?
vadocz írta:Szeretném felhívni Duke úr figyelmét,hogy az általa igényelt pólók még nálam vannak. Mivel ezidáig meg sem próbálkozott ez ügyben a kapcsolatfelvételre,ezúttal kérném,szíveskedjék elvinni ,mert pénzem,kamat-mentesen még mindig fekszik benne.A többi függőben levő pólók, leendő gazdáival,elfogadható indok mellett, elhalasztottuk ezen ügy lebonyolítását.Kösz
Ha esetleg kimaradna egy L es póló engem érdekelne ! Érte megyek!
Ilyen póló érdekelne engem is! valahol meg lehet tekinteni hogy hogy néz ez ki? vagy idén új fajta lesz? meg sajna csak nyár végén leszek otthon szerintem... de mindenképpen érdekelne!!!
Amelyik CápA a tenyeredből eszik, az eszik a lábadból is...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
amúgy van valami méret megkötés hogy mekkora lehet a felirat vagy a logó,csak azért kérdem mert én már csináltattam pólót olyan helyen ahol nem tudtak egész felületre nyomni.... szar hely volt na...
Amelyik CápA a tenyeredből eszik, az eszik a lábadból is...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Konkrétan egyik sem tetszik annyira csak volt egy elképzelésem s megcsináltam. Ilyenkor kéne hogy a többiek véleményezzék, ötleteljenek és akkor kialakul egy mindenki számára elfogadható grafika